Column web
Image default
Zakelijk

Wat zijn zelfklevende etiketten?

Zelfklevende etiketten, we kunnen niet meer zonder, ze geven namelijk identiteit aan een product of merk. Zelfklevende etiketten zijn een geavanceerd verpakkingsmiddel, waardoor geen extra lijm nodig is en kunnen snel worden aangebracht met behulp van een applicator. Dankzij moderne druk- en afwerkingstechnieken kan een goed afgewerkt gemaakt worden, die het merk reflecteert. Lees verder om de andere voordelen te leren kennen van deze handige etiketten.

De voordelen van zelfklevende etiketten voor jouw bedrijf

Drukkerijen voor zelfklevende etiketten hebben de mening dat zelfklevende etiketten een perfecte verpakkingsoplossing zijn en bieden tal van voordelen aan elke ondernemer. Laten we eens kijken naar deze voordelen:

– Handig te gebruiken: Zelfklevende etiketten hebben geen gebruiksaanwijzing nodig, ze zijn heel eenvoudig te gebruiken. Dankzij de technologie en ontwerpmethode van deze etiketten bespaar je enorm veel tijd.

– Duurzaamheid: Zelfklevende etiketten zijn niet te vergelijken met normale stickerpapier. Stickerpapier is niet waterbestendig. Het hangt van jouw product af hoe stevig het etiket moet zijn. De etiketten zijn duurzaam omdat ze resistent zijn tegen extreme temperaturen en vocht, waardoor ze voor bijna ieder product goed te gebruiken zijn.

– Kostenefficiënt: Het gebruik van zelfklevende etiketten is een kosteneffectieve oplossing, zowel in bulk als in kleinere hoeveelheden. Afhankelijk van jouw verbruik kan je rollen of vellen laten drukken. Als je kiest voor zelfklevende etiketten, kun je de arbeidskosten enorm verlagen. Je hebt geen hulp van extra arbeiders nodig om te helpen met plakken. Ook hoef je geen extra lijm te kopen. Soms heb je zelfs geen extra verpakking nodig.

Maak gebruik van deze zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten die gemaakt zijn van de beste zelfklevende materialen, in het bijzonder lijm op de juiste temperatuur en de vereiste toepassing, gaan verder dan een opvallend ontwerp. Door het juiste materiaal en de juiste applicatietechniek te gebruiken, blijft elk etiket lang genoeg op het product plakken, onder diverse omstandigheden. Huur een professionele drukkerij in om je met deze geweldige etiketten te helpen!

 

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/zelfklevende-etiketten