Column web
Aanbiedingen

Witgoed reparatie Utrecht

Misschien klinkt het je bekend, je wilt de wasmachine starten en komt er plotseling achter dat deze helemaal niet meer reageert. Je probeert de handleiding van je wasmachine te vinden maar die ben je al kwijt. Je bent radeloos, snel bel je naar de fabrikant en vraag je om tips. Zij kunnen een witgoed monteur sturen maar vragen wel 120 euro (!) voorrijkosten.

Wat nu?

Witgoed reparatie Utrecht door een witgoed monteur.

Er zijn best wat bedrijven die witgoed reparatie voor je kunnen uitvoeren, hieronder vindt je een overzicht.

De bovenstaande bedrijven zijn witgoed monteurs die 100% gecertificeerd zijn, geen voorrijkosten berekenen, een spoedservice hebben en snel bij u op locatie kunnen zijn. Je betaald alleen voor de storingsdiagnose, die kost 65 euro en is inclusief 30 minuten reparatie, is de monteur langer bezig dan 30 minuten? Dan betaal je 19,50 per kwartier.

Wat kan de monteur voor je oplossen?

  • Wasmachine start niet met wassen
  • Wasmachine draait programma niet
  • Wasmachine interne lekkage
  • Wasmachine maakt raar geluid
  • Wasmachine draait niet
  • Wasmachine lampjes branden

Dit zijn allemaal problemen die de witgoed monteur binnen enkele minuten voor je kan repareren, mits er geen onderdelen nodig zijn! Mochten er toch onderdelen vervangen moeten worden dan kan je in overleg met de reparateur vooraf vragen wat de totale kosten zullen zijn. Het zijn witgoed monteurs die snel bij je op locatie komen, de monteurs komen uit De Bilt, Zeist, Houten, Nieuwegein, Ijsselstein, Montfoort, Harmelen, Kamerik, Kockengen, Bilthoven en Soesterberg.

Online afspraak maken voor reparatie witgoed.

Een afspraak maken voor de reparatie is zo geregeld, binnen enkele minuten kun je online een aanvraag invullen en ervoor zorgen dat er een monteur bij je op locatie komt. Er zijn een aantal vragen die je moet invullen zodat de witgoed monteur weet wat er aan de hand is, of het nou gaat om een wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie of koelkast reparatie. De witgoed monteurs zullen je altijd snel te hulp schieten!

Wanneer?
Hier kun je vermelden wnaneer je de wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast gerepareerd wilt hebben. Je kunt kiezen tussen 24 uur, 2 dagen, 3 dagen of 4 dagen. Natuurlijk kun je ook zelf een tijdstip aangeven.

Tijdstip?
Hoelaat wil je dat de witgoed reparateur bij je langskomt? Als je een defecte wasmachine, vaatwasser of droger hebt is het natuurlijk mogelijk dat er haast bij zit. 

Merk van het apparaat?
Hier kun je het merk van het apparaat noteren, is het een AEG, Miele, Bauknecht, Whirlpool of totaal iets anders? Het is handig voor de witgoed monteur om te weten welke apparaat er gerepareerd moet worden.