Column web
Image default
Beauty en verzorging

Zo wordt je haar een stuk gezonder!

Bijna elke vrouw vindt het heel belangrijk dat haar haar er goed en gezond uitziet. Maar hoe krijg je dit voor elkaar als je niet van nature een volle en dikke bos haar hebt? Er zijn wat tips die je kunt toepassen om je haar gezonder te krijgen. Wil je weten wat deze tips zijn? Lees dan zeker verder. Na het lezen van dit artikel weet je wat de tips zijn en kun je ze meteen toepassen.

Föhn je haar zo min mogelijk

Fohn jij jouw haar of tape extensions ook heel vaak? Probeer hier dan echt mee te minderen. Hitte gebruiken op je haar is niet goed. Wanneer je het toch graag wilt doen, is het belangrijk dat je de temperatuur niet te hoog zet en dat je het met mate doet. Ook zou je een hittebeschermende spray van Hairextensions Voordeel kunnen gebruiken die je haar enigszins zal beschermen tegen de hitte. 

Haarlak en gel

Wanneer je jouw krullen of vlecht mooi wilt laten zitten, is het logisch dat je voor een verstevigend haar product kiest. Toch is het niet heel goed voor je haar om voor zo’n soort product te kiezen. Hoe harder je haar wordt van een bepaald product, hoe groter de kans dat het beschadigt raakt. Hoe minder styling producten in je haar hoe beter…

Laat je haar niet te vaak kleuren

Het is niet goed voor je haar om het te vaak te laten kleuren. Veel mensen denken dat alleen blonderen niet goed is, maar eigenlijk zijn bijna alle soorten kleuren niet goed. Zelfs de ‘verzorgende’ versies niet. Het is dus verstandig om gewoon lekker je eigen haarkleur aan te houden of te gaan voor een kleur die daar dicht in de buurt bij zit. Toch is blonderen altijd nog wat slechter voor je haar dan het donkerder kleuren. 

Knip regelmatig de puntjes

Het is ook goed voor je haar om het regelmatig te knippen. Zo gaat je haar mooi glanzen en ziet het er verzorgt en gezond uit. Gespleten haarpunten zijn namelijk niet mooi en wanneer je veel gespleten haarpunten hebt, ziet je haar er ook een stuk dunner uit dan dat het is en dat is natuurlijk niet wat je wilt.