Column web
Image default
Bedrijven

10 tips om je rijbewijs te halen

Wil je beginnen met rijlessen of ben je al bezig met rijlessen? Bij Driving school Eindhoven hebben we jarenlange ervaring en kunnen we je de beste rijlessen geven. Deze kun je gebruiken als je je praktijkexamen gaat afleggen bij het CBR. Hieronder hebben we de 10 beste tips beschreven. Door deze tips op te volgen, vergroot u gegarandeerd uw kans op het behalen van uw rijbewijs.

Tip 1 plan je rijexamen om 10.00 uur ’s ochtends

De beste tijd om je rijexamen in te plannen is om 10.00 uur ’s ochtends. U en uw medebestuurders zijn momenteel het meest alert en u hoeft niet de hele dag met zenuwen te wachten.

Tip 2 slaap minimaal 8 uur

Als u uw praktijkexamen om 10.00 uur plant, plan dan de avond ervoor niets. Ga lekker ontspannen en kijk een filmpje of sport en ga op tijd naar bed. U zult de volgende ochtend fit en uitgerust zijn.

Tip 3 eet een goed ontbijt

Zorg voor een goed ontbijt. Kies een ontbijt met vitamines, langzaam bewegende koolhydraten en mineralen. Je hersenen krijgen de perfecte brandstof die nodig is om je praktijkexamen te halen. Denk aan yoghurt, vers fruit, bruin brood en muesli.

Tip 4 plan vlak voor je rijexamen een rijles

 Het plannen van een laatste rijles voor je examen zorgt ervoor dat je wordt opgewarmd en vermindert je spanning tijdens je rijexamen.

https://drivingschooleindhoven.nl/