Column web
Image default
Bedrijven

De niewe iphone voor 2020

Het is bijna zover. In september 2020 gaat Apple de nieuwe iphone 12 presenteren. Tijdens een speciale presentatie zal er meer verteld worden over deze nieuwe telefoon en de specificaties van dit bepaalde product. Verwacht dus in september 2020 een uitgebreide persconferentie van apple die goed weer geeft wat we dit jaar van Apple kunnen verwachten. In deze blog gaan we je alvast wat vroege informatie geven over deze telefoon. de informatie in deze blog blijft zeer beperkt omdat het hier puur om geruchten gaat en daardoor nog niet veel bevestigde informatie beschikbaar is. 

De nieuwe iphone 12 functies

Er blijven wekelijks nieuwe geruchten ontstaan over wat de iphone 12 kan en wat de specificaties er van zijn. Als apple zich aan het vooraf opgestelde tijdschema kan houden, verwachten we een aankondiging rond de maand september.

Een volledige redesign van de oude iphone: Het gerucht gaat dat de iphone 12 een volledige redesign wordt van een nieuw model. en dat deze iets dikker wordt en dus buiten de trend van super dunne smartphones gaat. Het design van de nieuwe iphone zal daardoor meet te vergelijken zijn de iphone 5.

3 camera’s op de achterkant: Volgens vele geruchten krijgt de iphone 12, 3 camera’s op de achterkant. Dat is dus hetzelfde als bij de iphone 11. wat het verschil is is dat de iphone 12 een extra sensor gaat dragen. De zogenaamde LiDAR sensor gaat ervoor zorgen dat de lichtflits van je camera nog beter wordt en preciezer.

een hoesje voor de iphone 12

als je de nieuwe Iphone 12 gaat kopen wil je deze natuurlijk ook goed beschermen. Om dit te doen kun je weer gebruik maken van verschillende soorten Iphone 12 hoesjes. Het kopen van deze Iphone 12 hoesjes zal net zoals bij voorgande releases heel gemakkelijk gaan via het internet en er zal dus weer een enorm groot aanbod aan verschillende hoesjes beschikbaar zijn. Op dit moment is dit aanbod nog zeer klein maar zodra de Iphone 12 is gereleased zal dit enorm toenemen.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes

Gerelateerde artikelen

Een werkvakantie op een bijzondere locatie

Efficiƫnter werken met Incura

Op zoek naar een huis in Sittard-geleen?