Column web
Image default
Bedrijven

Efficiënter werken met Incura

Op het gebied van software GGZ heeft Incura veel te bieden. De alles-in-één-pakketten worden door veel therapeuten gebruikt. Zij zijn werkzaam  in instellingen / praktijken op het gebied van:

-eerstelijns-GGZ;

-GGZ-preventie;

-GGZ voor kinderen en jeugdigen;

-GGZ voor volwassenen;

-GGZ voor ouderen;

-GGZ voor langdurige zorg en wonen;

-GGZ forensische psychiatrie;

-verslavingszorg;

-openbare GGZ;

-GGZ voor volwassenen met een gehoorstoornis.

Incura levert online programma’s. Via een beveiligde inlog heb je ook thuis en onderweg toegang tot patiëntgegevens, meetinstrumenten, de boekhouding et cetera. Je kunt 24/7 je agenda raadplegen via de app op je telefoon en tablet. Binnen het programma zijn handige koppelingen te maken met onder meer de Pilot Zorgclustermodel en een specifiek EVS. Declaratie en facturatie stel je zo in dat deze voortaan elektronisch plaatsvinden.

De Incura praktijksoftware is ook geschikt voor professionals op het gebied van coaching, mindfulness, scholing en supervisie. Als je net met je eigen praktijk begint, is het aan te raden sociale media in te zetten om je naamsbekendheid te vergroten. Op die manier spreek je jouw specifieke doelgroep aan en breng je jouw persoonlijke boodschap over. Met kwalitatieve content, mooie foto’s en actuele aanbiedingen houd je je volgers geboeid. Binnen Incura kun je een planning maken om je Facebook, Instagram en  LinkedIn pagina’s bij te houden. Handige tools daarvoor zijn bijvoorbeeld Hootsuite en Buffer.  

Werk jij al jaren met een aantal vast programma’s op het gebied van cliëntenadministratie? Overstappen op Incura is gemakkelijker dan je denkt. Het Incura-team begeleidt je van a tot z en zorgt ervoor dat zo veel mogelijk gegevens automatisch overgezet worden. De investering loont de moeite; uiteindelijk zul je veel minder tijd kwijt zijn aan de administratie. Wil je meer weten? Neem nu contact op met Incura. De consultants zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoonnummer 088-9462233 en mailadres info@incura.nl. Geef je de voorkeur aan een face-to-face-gesprek? Bij deze ben je uitgenodigd langs te komen bij Incura aan de Spaarndamseweg 90 in Haarlem.

https://www.incura.nl