Column web
Image default
Zakelijk

5 leuke geschenken aan medewerkers als blijk van waardering

Werknemers tevreden en gemotiveerd houden is erg belangrijk voor bedrijven tegenwoordig. Uiteindelijk moeten de werknemers de taken en opdrachten uitvoeren, en zijn zij eigenlijk het bedrijf. Een ongemotiveerde werknemer zal mogelijk minder goed werk leveren, en ook minder opletten in belangrijke situaties. Investeren in het personeel is erg belangrijk. Met investeren wordt niet alleen bedoelt het beste personeel aannemen. Investeren betekent ook om werknemers mee te nemen in de gang van zaken, en ook waardering te laten blijken. Een blijk van waardering kan voor een werknemer heel belangrijk zijn. Verder in dit artikel worden 5 leuke geschenken genoemd die u als werkgever cadeau kan doen als blijk van waardering.

Tegoedbon

Een tegoedbon wordt vaak gezien als een saai geschenk. Het voelt voor veel mensen dat er niet veel moeite in is gestoken om een cadeau uit te kiezen. Toch zijn er ook tegoedbonnen die persoonlijker en unieker zijn dan andere. Met een tegoedbon kunt u namelijk een bepaalde belevenis cadeau doen. Een belevenis voor de werknemer zelf, maar ook voor de naasten van de werknemer. Vaak wordt een cadeau voor de familie erg gewaardeerd. Ook laat u hierbij als werkgever zien, dat u goed weet hoe de familiesituatie in elkaar zit, en dat u luistert naar de verhalen van uw werknemers.

Alcoholische versnaperingen

Alcohol is een populair product om te geven als cadeau bij veel mensen. Alcoholische versnaperingen kan u overal krijgen en is net zo duur als u het zelf wilt maken. Het moeilijke van dit cadeau is wel dat u misschien niet goed weet wat iemand lekker vind. Wat dan een mooie optie en een leuk geschenk is, is om een soort van thuis proeverij cadeau te doen. Er worden tegenwoordig veel borrel pakketten verkocht, maar ook thuis proeverijen. Deze pakketten zijn ideaal om te geven aan de werknemers. Deze pakketten zijn net wat meer aangekleed dan een makkelijke fles wijn of een standaard bierpakket.

Bedrukte kleding

Ook is het leuk om kleding aan te schaffen voor uw werknemers. En dan wordt niet bedoelt dat u een mooi pak of een mooie jurk gaat aanschaffen, maar meer kleding dat handig kan zijn voor het sporten of voor vrije tijd. Denk bijvoorbeeld aan een petje met een logo of een lekkere fleece trui of hoodie met een logo of een gepersonaliseerde tekst. Kleden, zoals hoodies laten bedrukken kan persoonlijk zijn en kan ook nog worden gezien als uiteindelijk een promotie voor u als bedrijf. Uw werknemers gaan dit in de vrije tijd dragen, en zo komt u logo toch nog wat meer onder de aandacht bij de mensen die uw werknemer tegenkomen.

Spelletjes

Spelletjes worden vaak ook als een mooi cadeau gezien. Tegenwoordig kunt u bekende spellen, zoals monopoly of kaartspellen ook personaliseren. Zo kunt u ervoor kiezen om bekende en populaire spellen in een nieuw jasje te steken, namelijk uw jasje. Een monopolyspel met eigen teksten en afbeeldingen bijvoorbeeld. Met zulke cadeaus laat u ook zien dat u moeite heeft gedaan voor het uitkiezen van een leuk cadeau.

Gadgets

Er zijn veel behulpzame gadgets tegenwoordig te koop. Veel van deze gadgets kennen mensen niet, en kunnen werknemers dus verrassen en de vrije tijd nog aangenamer maken. Ook zijn er verder hele grappige en leuke gadgets te krijgen die ook voor humor en dus lachen zorgen. Deze gadgets zijn vaak ook goedkoop en makkelijk in grote hoeveelheden te bestellen.