7 tips voor het kopen van een nieuwe boxspring (het is goedkoper dan je denkt).

Als je denkt dat een boxspring duur is, heb je het verkeerd – een boxspring kun je namelijk al vanaf 499 euro kopen. Meestal is de bezorging ervan gratis. Maar hoe weet je nou of de boxspring goed zal slapen? Je kunt het testen in de showroom, maar toch is het best goed mogelijk om jezelf al te orienteren via het internet. We geven je 7 tips voor het kopen van een nieuwe boxspring.

Boxspring kopen? Orienteer eerst via het internet.

Bezoek meerdere websites, onderzoek goed wat een boxspring gemiddeld kost. Zoals we al eerder aangaven is het goed mogelijk om een goede boxspring te kopen voor 499 euro. Toch heb je ook duurdere boxspring varianten die oplopen tot wel 2000 euro. Een goed voorbeeld daarvan is een elektrische boxspring.

Zoek op het internet naar kortingscodes

Een boxspring kopen kan goedkoop, heel goedkoop zelfs. Je kunt als een echte koopjesjager opzoek gaan naar kortingscodes en aanbiedingen. Ook zijn er zogenaamde facebook deals, waarbij je een boxspring kunt winnen (zie facebook van Boxspringdeal.nl hier). Ze hebben vrijwel elke week een actie waar je goed van kunt profiteren. Het enige wat je hoeft te doen is het bericht van boxspringdeal.nl delen en liken op facebook.

Hoe is je huidige matras?

Ben je al in het bezit van een boxspring en gewoon opzoek naar een nieuwe? Schrijf op wat je van deze boxspring fijn vindt en wat je minder fijn vindt. Zo kun je tijdens je zoektocht naar een boxspring snel bepalen welke het beste bij je past.

  • Heb je nek of rugklachten? Houdt daar goed rekening mee.
  • Je slaapritme is natuurlijk ook belangrijk, ben je een diepe slaper? Dan is een zachte boxspring aangeraden.
  • Ben je een buikslaper of slaap je liever op je rug? Als je op je rug slaapt kun je het beste een harde boxspring aanschaffen, dit om rugklachten te voorkomen.

Bezoek een showroom of verkooppunt bij twijfels.

Heb je twijfels en weet je niet welke boxspring het beste bij je keuzes past? Bel dan eens met een verkoopadviseur die je hier het beste bij kan adviseren. Vertrouw op de deskundigheid van iemand die dagelijks met boxsprings te maken heeft.

https://www.boxspringdeal.nl/goedkope-boxspring/

This article was written by