Op zoek naar Led lampen- en spots?

Is het de hoogste tijd om de verlichting rondom je huis en tuin aan te pakken? Een klusje wat vaak te lang op je to do lijstje blijft staan, maar eigenlijk ook zo is aangepakt. Daarom is het handig om de lampen online te bestellen, zodat het zo geregeld is. Je kan daarbij gewoon op de bank blijven zitten, wat handig is, want dan kan je direct kijken hoe het eventueel zou staan in de kamer. Nog niet echt een idee naar welke soort lampen je op zoek bent? Bekijk dan eens de website van Verlichtingkopen.nl, waar je verschillende soorten Led lampen kunt vinden.

De verschillende inbouw spots

Voor verschillende Led-lampen en spots kun je dus terecht bij Verlichtingkopen.nl. In deze categorie vind je verschillende bouwlampen, bureaulampen, Ledstrips en koofverlichting. Alle producten staan afgebeeld op de website, zodat je goed kan zien wat je kan verwachten. Daarbij staat bij de producten ook aangegeven of je een garantie van 2 jaar ontvangt, zodat je dit in ieder geval ook weet. Veel lampen zijn ook nog eens dimbaar, wat ook erg handig is. Dit kan met een standaard dimmer of afstandsbediening. Het is maar net wat je zelf wilt.

Meer weten over de service

Heb je mooie lampen gevonden die je graag wil bestellen? Dit kan gemakkelijk online zonder dat er veel moeilijkheden bij komen. Je ontvangt na het bestellen de lampen gewoon thuis, maar de bezorging wordt gratis vanaf een bedrag van €79.00. Na ontvangst heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of de lampen geheel naar wens zijn. Daarna kan je anders gewoon retourneren.

Heb je nog vragen?

Heb je meer informatie nodig voordat je een lamp kan bestellen of heb je gewoon een vraag die je wilt stellen? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice, zodat zij je kunnen helpen met het geven van het juiste advies. Je kan ze bereiken op maandag tot en met donderdag per telefoon van 09:00 uur tot 16:30 uur.

https://www.verlichtingkopen.nl/

This article was written by