Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Wat zijn de beste telefoonhoesjes?

Er is altijd veel keuze wanneer je op zoek gaat naar een nieuw hoesje voor je telefoon. Wanneer je op zoek bent naar een hoesje voor de iPhone is dit niet anders, want er zijn heel veel iphone hoesjes beschikbaar. Tijdens het zoeken zal je merken dat er veel verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar zijn. Het is zo dat elk type hoesje gemaakt is van een ander materiaal. Zo heeft het hoesje zijn unieke eigenschappen. In deze blog worden de beste soorten hoesjes benoemd.

 

Hardcase

Een backcover of hardcase is vaak gemaakt van een soort kunststof wat zeer sterk is. Het hoesje kan echter ook vervaardigd zijn van metaal of van hout. Door het duurzame materiaal kunnen fabrikanten van deze type hoesjes de hoesjes erg dun maken. Het resultaat hiervan is dat je smartphone niet onnodig dikker wordt. De originele contouren blijven behouden. De hardcase hoesjes zijn altijd op maat gemaakt. Ze zijn op maat voor een specifiek model. Het speciale ervan is dat er uitsparingen gemaakt zijn in het hoesje. Dit is voor bijvoorbeeld de camera, aansluitingen en knoppen. Vaak zit een backcover erg strak om de telefoon. Het is hierdoor iets lastiger om het type telefoonhoesje te bevestigen. Wanneer het er eenmaal op zit zorgt een hardcase wel voor de nodige bescherming van je telefoon. Het zal de moeite waard zijn.

 

Bumpercase

Naast een hardcase kun je ook voor een bumpercase kiezen. Met een bumper bescherm je voornamelijk de zijkanten van de smartphone. Een bumpercase is vaak gemaakt van metaal, wat ervoor zorgt dat de randen van optimale bescherming voorzien zijn. Er zijn echter ook veel bumpers die gemaakt zijn van zacht materiaal. Voorbeelden hiervan zijn TPU en siliconen. Een bumpercase biedt goede bescherming tegen vallen en stoten, terwijl het je toestel niet dikker maakt. Dit is het grote voordeel van een bumpercase. De randen van de case staan vaak iets omhoog. Omdat de randen iets omhoog staan, maken de voorzijde en de achterzijde van je toestel geen contact met het tafeloppervlak wanneer je het toestel hierop neerlegt. Een bumpercase biedt verder minder bescherming aan het beeldscherm. Bumpercases zijn een van de elegantere hoesjes iphone. Laat je je mobiel niet zo vaak vallen zou het een logische keuze zijn om een mooie bumpercase aan te schaffen. Kies je nou voor de hardcase, of toch voor de bumpercase? In beide gevallen ben je goed beschermd. 

http://iphonehoesjes.nl