Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Toekomstige vastgoedonderhoudsbeurten op een rijtje

Onderhoud van vastgoed is van groot belang voor de kwaliteit, veiligheid en uitstraling van een appartementencomplex, overheidsgebouw of bedrijfspand. Om die reden is het essentieel dat dit onderhoud niet achtergesteld wordt, maar juist onder handen genomen wordt. Dit is echter niet altijd eenvoudig, wanneer Verenigingen van Eigenaren bijvoorbeeld weinig tot geen inzicht hebben in het toekomstig onderhoud en hier ook geen verstand van hebben. Hulp van een expert op het gebied van vastgoedbeheer en het opstellen van doelstellingen voor dit onderhoud is in dat geval onmisbaar. Laan35 draagt daarom graag zijn steentje bij en biedt VvE hulp en advies bij het realiseren van haalbare doelstellingen met het oog op vastgoedbeheer. Meer weten over de Meerjarenonderhoudsbegroting voor Vastgoedonderhoud van Laan35? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie.

Het meerjarenplan voor onderhoud van vastgoed

Laan35 is expert op het gebied van technische vastgoedbeheer en stelt kwalitatieve meerjarenplannen op om inzicht te verkrijgen in deze toekomstige onderhoudsplannen. Zo worden er foto’s toegevoegd van de huidige staat van het appartementencomplex of bedrijfspand en wordt genoteerd wat realistische kosten zijn, die gemaakt moeten worden. Hier kan vervolgens rekening mee gehouden worden door de bedrijfseigenaar of VvE, waar ook de datum van de onderhoudsbeurt op afgestemd kan worden. Op die manier worden de doelstellingen haalbaar en realistisch en wordt de kans op achterstallig onderhoud verkleind. Desondanks moet er in het achterhoofd gehouden worden dat een begroting of planning altijd kan wijzigen door onvoorziene scenario’s. Hoewel deze mogelijke onverwachtheden opgenomen worden in de planning, is de planning slechts een indicatie.

De samenwerking aangaan?

Is een meerjarenbegroting voor vastgoedonderhoud precies wat jij nodig hebt om meer inzicht te verkrijgen in te maken kosten en toekomstige onderhoudsbeurten? Ga dan de samenwerking aan met Laan35 en ontdek wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. Wij denken graag mee over bereikbare doelstellingen.

https://laan35.nl/