Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Inbraak moeilijk maken

Inbrekers, ze zijn overal! Ze zijn continu opzoek naar de meest gunstige en makkelijk optie om even snel wat te stelen en hier geld mee te verdienen. Je wil natuurlijk niet dat dit bij jou gebeurt. Je hebt wel een aantal manieren om je huis goed te beveiligen tegen diefstal en zo te voorkomen dat er bij jou wordt ingebroken. In deze blog zal ik een aantal manieren bespreken hoe je diefstal kan voorkomen of in ieder geval moeilijker kan maken.

Een alarmsysteem en camera beveiliging
Een goede beveiliging bij je huis begint bij een goede alarminstallatie. Er zijn vele soorten en maten van alarmsystemen. Je hebt alarmen die tegen brand zijn, brekend glas, voorbij lopende personen (infrarood), druksensor alarmen en ga zo maar door. Elk alarm heeft zijn eigen specialiteit. Het beste zou zijn om een combi van een aantal systemen te nemen om zo je huis optimaal te kunnen beveiligen.

Buiten alarmen kan je ook gebruik maken van camera beveiliging. Door camera beveiliging kan je je huis 24/7 in de gaten houden. Zo kan je ook weer met een gerust hart van huis weg. Als je het even niet vertrouwt kun je gewoon via je mobiel de camera beelden in de gaten houden en kijken of alles nog pluis zit.

Dieren
Een goede vorm van inbraak en diefstal voorkomen, is de aanschaf van waak dieren. Zo heb je bijvoorbeeld waak ganzen en waak honden. Deze dieren beschermen je huis koste wat kost. Het is een prima afschrik methode en als de inbreken niet afschrikt krijgt die te maken van de agressie van deze dieren. Honden kunnen hard gaan blaffen, bijten en trekken. Ganzen kunnen tegen je aanvliegen, wapperen met de vleugels en bijten. Als je dit ziet of meemaakt denk je de volgende keer wel twee keer na voordat je gaat inbreken.

http://groenewegendelft.nl