Column web
Image default
Bedrijven

LED verlichting online bestellen

Tegenwoordig kun je online meer vinden dan in fysieke winkels. Dit geldt ook voor verlichting. Neem nu ledlampen. Er zijn alleen al in ons land tientallen webshops die ze verkopen. Handig natuurlijk als je verstand heeft van lampen in het algemeen en LED’s in het bijzonder. Vind je jezelf geen lichtexpert, dan raden we aan een webshop te benaderen die ook nog eens professioneel advies kan geven; LEDonline.nl. Als je kiest voor LED is de keuze ruim. Van LED opbouwarmaturen tot LED rails.

Voordat je overstapt van conventionele verlichting naar LED dien je jezelf de volgende vragen te stellen:

-hoe groot is de ruimte?

-welke werkzaamheden worden er verricht?

-hoeveel ramen zijn er, hoe groot zijn ze en wat is de ligging (op het zuiden komt het meeste zonlicht binnen, op het noorden het minst)?

Deze vragen horen bij het maken van een lichtplan. Zo’n plan is geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Aan de hand daarvan kun je ongeveer zien welke lampen geschikt zijn, hoeveel er nodig zijn en waar ieder exemplaar het best kan komen te hangen. Per afzonderlijke lichtbron kun je ook nog letten op de specifieke lichtsterkte en lichtkleur.

Wil je meer weten over LED of het maken van een lichtplan? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers bij LED online.nl. Zij kunnen je vast en zeker meer vertellen!