Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

De beste popartiesten ooit

De muziekindustrie blijft maar groeien. Nog nooit werd er zoveel geluisterd naar nieuwe popmuziek. Artiesten bestormen op eigen wijze de hitlijsten. Terwijl het publiek de grote winnaar is, zijn grote muziekmaatschappijen minder blij met het internet en de daling van hun inkomsten. Een aantal artiesten laten de afgelopen jaren zien dat ze constant aan de top konden blijven staan. De topartiesten verkochten een ongekende hoeveelheid albums en singles. Ook werd hun muziek veel geluisterd, bijvoorbeeld door radio luisteren via internet. Er zijn artiesten die al meer dan dertig jaar bezig zijn met het verkrijgen van rijkdom en roem. Welke artiesten zijn dit? En wat zijn nou eigenlijk de beste artiesten ooit? In dit artikel worden een tweetal popsterren benoemd.

 

Michael Jackson

The King of Pop is voor heel veel mensen de beste artiest die er ooit is geweest. Dat geldt ook voor de schrijver van dit artikel. Michael Jackson was bijzonder. Hij beschikte over de

dansmoves, prachtige vocals en had een bijzonder uiterlijk. Hij was veruit de populairste van de Jackson Five. Michael Jackson heeft meerdere legendarische albums gemaakt. Voorbeelden zijn History, Thriller en Bad. De artiest heeft ups en downs gehad in zijn carrière. Laten we aan het mooie terugdenken. Voor veel fans blijft Jackson namelijk een artiest die met zijn voorstellingen iedereen in het stadion een bepaald gevoel gaf. Jackson overleed in de zomer van 2009. Michael Jackson heeft wereldwijd tussen de 300 en 400 miljoen albums en singles verkocht. Je leest het goed. Door radio luisteren op pc kun je de hits van Michael Jackson op elk moment beluisteren.

 

Madonna

Madonna is ook een artiest die haar bekendheid volledig verdiend. Haar volledige naam is Madonna Louise Ciccone. Ze is geboren op 16 augustus 1958. Madonna haalde het nieuws geregeld met haar provocatieve optredens. De artiest doorbrak de barrière voor vrouwen door als eerste vrouw de performance op het podium, haar seksualiteit en haar zangtalenten te combineren. Dit werd gecombineerd in een eclectische mix. Madonna heeft relaties gehad met grote filmsterren en sporters. Haar bijnaam is The Queen of Pop. Madonna is erg populair. Sommige hits van haar komen uit de jaren tachtig. Ze worden nu nog steeds veel afgespeeld. Like a Virgin is hier een goed voorbeeld van.

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Hergebruiken van hardware

Internet marketing bureau

Advocaat worden