Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Opzoek naar een programmeur?

Je kan nu snel en gemakkelijk gekoppeld worden met studentprogrammeurs die precies aansluiten op jouw wensen en behoefte. Deze programmeurs kunnen je helpen met front end en back end developmend. Hier komen een aantal zaken bij kijken. In deze blog ga ik het hebben over Python en Java. Wat doen de ontwikkelaars en waar zijn ze verantwoordelijk voor? Dat komt allemaal naar voren.

Java
Java is een veelgebruikte object georiënteerde programmeertaal dat op miljoenen apparaten draait. Denk hierbij aan laptops, smartphones, spelconsoles, medische apparatuur en nog veel meer. Een groot voordeel van Java is de portabiliteit. Het is zeer gemakkelijk om code, die geschreven is voor een applicatie op een Windows apparaat te laten werken op een Apple device. Wat doet een java programmeur? Een Java developer is verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het beheer van Java applicaties. Doordat Java op vele vlakken en door verschillende organisaties gebruikt wordt, verschillen de dagelijkse taken veel. Java wordt voor enorm veel verschillende dingen gebruikt. De invulling van een Java programmeur verschilt dus per doeleinde.

Python
Python is een geïnterpreteerde, interactieve high-level scripttaal. Python is speciaal ontworpen om zeer leesbaar te zijn. Het gebruikt vaak Engelse woorden en heeft minder een syntactische constructie. Het wordt ook wel gezien als de taal die makkelijk te leren is. Deze eigenschappen maken Python de meest geschikte taal voor scripting en snelle ontwikkeling van toepassingen op veel gebieden op de meeste platforms. Wat doet een python developer? Een Python programmeur is verantwoordelijk voor het schrijven van server-side webapplicatie. De developers implementeren en testen de back-end componenten. Ze ondersteunen ook nog de front-end ontwikkelaars door het werk van de front-end ontwikkelaars te integreren met de Python applicatie. Python developers hebben vaak ook een basiskennis over front-end developen. Er zijn genoeg studenten die je een nieuwe frisse blik op je bedrijfsvoering kunnen geven en helpen met programmeren.

http://kojac.nl