Column web
Zakelijke dienstverlening

Advocaat letselschade Zoetermeer

Heeft u een ongeluk gehad op uw werk of in het verkeer? Of bent u geopereerd en heeft de arts een fout gemaakt? In deze gevallen heeft u lichamelijk letsel opgelopen door toedoen van iemand anders. U wilt dan niet zelf voor alle kosten op hoeven draaien. Deze kunt u dan ook claimen bij de tegenpartij. In de meeste gevallen is dit echter niet heel eenvoudig. Daarom kunt u beter de hulp inschakelen van een letselschade advocaat. Deze is gespecialiseerd op dit gebied, waardoor de kans van slagen een stuk groter is. Voor een advocaat letselschade Zoetermeer, kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Op basis van no-cure-no-pay, kan hij uw belangen behartigen en uw zaak succesvol afronden.

Wat Van Dijk voor u kan doen

Letselschade advocaat Van Dijk behandelt al jarenlang letselschade zaken, zowel groot als klein. Als slachtoffer kunt u rekenen op een doortastende aanpak, waarbij rekening gehouden wordt met uw situatie. Bij Van Dijk wordt u serieus genomen en kunt u rekenen op begrip. Samen met zijn collega’s, beschikt Van Dijk over alle nodige kennis om het gewenste doel te kunnen bereiken. U hoeft zelf niet na te denken over ingewikkeld papierwerk. Dit wordt u allemaal uit handen genomen, zodat u kunt werken aan uw herstel.

Directe verzekering

Als er een verkeersongeval plaatsvindt, dan is het altijd de vraag wie er fout zat. Dit is niet eenvoudig te achterhalen. Daarom duurt het vaak erg lang voordat er iemand aangewezen kan worden die aansprakelijk kan worden gesteld, zodat de schade bij die persoon geclaimd kan worden. Om dit te omzeilen, wordt er nu gekeken naar het inzetten van een directe verzekering. Met deze verzekering kan de schade direct geclaimd worden bij de eigen verzekeraar. De kosten worden op die manier sneller vergoed, maar er zitten ook nadelen aan. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/