Column web
Gezondheid

Overstappen zorgverzekering 2021

Het einde van het jaar is in zicht. Dit is het moment om eens kritisch naar uw zorgverzekering te kijken. Voldoet deze nog aan uw wensen en past deze nog wel bij uw zorgbehoeften? Misschien hebben er inmiddels veranderingen plaatsgevonden wat betreft uw gezondheid en heeft u andere vergoedingen nodig. Dan kunt u aan het einde van het jaar een zorgverzekering afsluiten die beter bij u past. Overstappen zorgverzekering 2021 kunt u doen door een andere aanvullende verzekering te kiezen, maar ook door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

Zorgverzekeraar regio Salland

Als u naast een goede zorgverzekering ook wilt kunnen rekenen op een persoonlijke benadering, dan is een kleinschalige zorgverzekeraar de beste keuze. Een regionale zorgverzekeraar zoals Salland is gericht op de zorg in die regio. Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit van de zorg in de gaten te houden. Daarnaast is er meer aandacht voor de behoeften van verzekerden. Nu denkt u misschien dat wij hierdoor ook een hogere premie hanteren. Dit is echter niet het geval. Bij Salland doen we er alles aan om de zorgpremie laag te houden voor al onze klanten. Wij kijken hierbij niet naar leeftijd of gezondheid, iedereen betaalt dezelfde lage premie. 

Zorgpolis naar wens 

Een belangrijke reden dat we bij Salland de zorgpremie zo laag kunnen houden, is omdat we niet gericht zijn op het maken van winst. Salland zet zich liever in voor de kwaliteit van de zorg in de omgeving. Dit doen we bijvoorbeeld door het overgrote deel van zorgpremie te investeren in diverse zorginitiatieven. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw zorgverzekering zullen zijn bij Salland? Bereken dan eenvoudig de kosten voor de zorgpolis 2021 op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering.

https://www.salland.nl/