Column web
Bedrijven

Bij buitensluiting de juiste slotenmaker vinden

Bij buitensluiting wordt er naar de slotenmaker Den Haag gebeld maar dit heeft niet altijd een vrolijke afloop. Onbetrouwbare slotenmaker bedrijven maken namelijk misbruik van de situatie en brengen absurde bedrijven in rekening.

Rekening verhogen

Het is een bekend verhaal dat iemand buitengesloten raakt en een slotenmaker belt. Aan de telefoon krijgen ze te horen dat het rond de 80 euro gaat kosten. Eenmaal bij de klant zit er opeens voorrijkosten, administratiekosten en toeslagen bij voor de monteur. Opeens is het bedrag van 80 euro rond de duizend euro geworden en hier klopt niks van. Als de klant weigert te betalen gaan ze lopen dreigen met het weghalen van de deur of het slot.

Callcenter

Dit zijn onbetrouwbare slotenmaker bedrijven die samen werken met een callcenter. Wanneer je in Google zo een slotenmaker tegen komt is het eigenlijk het callcenter. Het callcenter doet zich voor als een lokaal slotenmaker bedrijf en geeft de opdracht vervolgens door aan een lokale partner. De lokale partner rekent vervolgens woekerprijzen en maakt misbruik van de situatie.

Als je buitengesloten bent moet je er dus voor zorgen dat je echt een slotenmaker Den Haag aan de lijn hebt en niet zo een callcenter.

https://www.slotenmakerdenhaag.nl/