Column web
Aanbiedingen

Poeders en stazakken afvullen

Het voedingsbedrijf waar ik voor werk wilde graag poeders en stazakken afvullen. Daarom hebben we hét verpakkingsbedrijf van Nederland ingeschakeld: Macropack. Zij verpakken onze voedingsproducten met zorg. Ik ben erg blij met de werkzaamheden en service van Macropack. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.

Macropack: toonaangevende loonverpakker

  • FSSC 22000 gecertificeerd
  • Toonaangevende loonverpakker
  • Macropack zoekt de grenzen op van het verpakken
  • Gescheiden afvullen in verband met allergenen
  • De hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit
  • Korte levertijden
  • Al vanaf 10.000 stuks

Poeders afvullen

Het afvullen van kleine hoeveelheden voedsel als poeders en voedingssupplementen door Marcopack gaat altijd veilig voor de producten. Of producten nu vloeibaar zijn, een vaste vorm of in poedervorm komen: de producten zullen altijd in de juiste vorm worden verpakt. Geheel naar mijn wensen. Een poeder afvullen is dus geen enkel probleem voor Macropack.

Stazakken afvullen

Een stazak afvullen is erg in opkomst. De zakken bieden ook veel voordelen. Zo zijn de stazakken compleet aan te passen aan onze wensen en eisen voor onze producten. De opties qua materialen zijn eindeloos. Daarnaast blijven de stazakken, zoals de naam al weggeeft, staan.

Stickpacks afvullen

Ook stickpacks afvullen doet Macropack. Stickpacks zijn langwerpige, folie- of papieren zakjes. Ze zijn ideale verpakkingen voor kleine hoeveelheden levensmiddelen. Een stickpack is een aan drie of vier zijden geseald zakje. De verpakking zorgt voor behoud van voedingswaarde, verlenging van houdbaarheid en minder afval. Daarnaast leidt het lichte gewicht tot minder opslag en lagere kosten.

Fijne zakenpartner

Wij vinden Macropack een fijne zakenpartner om mee samen te werken. Een paar voordelen: FSSC 22000 gecertificeerd, korte levertijden, al vanaf 10.000 stuks en de medewerkers verpakken de producten gescheiden in verband met allergenen. Macropack heeft door de jaren heen niet voor niks verschillende verpakkingslijnen gemoderniseerd. Daarom zijn ze nu de copacker van Nederland.