Column web
Alarmsysteem

Buitendienst slotenmakers Den Haag

Een van de belangrijkste diensten van de slotenmakers in Den Haag is de buitendienst. Dit is namelijk de dienst die klanten aan de deur helpt. Ze helpen klanten om weer binnen te komen wanneer die buitengesloten zijn en kunnen op locatie sloten monteren.

Een klant kan buitengesloten raken door sleutels kwijt te raken of te vergeten. Het kan zelfs zo dat het slot kapot is. In al deze gevallen komt de monteur van de buitendienst om de deur open te maken. De monteur kan de deur zonder enige schade openen mits er geen inbraak werende sloten op zitten. Inbraak werende sloten kunnen nooit schadeloos open gemaakt worden en moeten altijd geforceerd worden. De monteur kan het slot echter wel meteen vervangen met een nieuwe.

slotenmakerdenhaag.nl/

Als een klant buitengesloten is door een kapot slot kan de monteur van de slotenmaker Den Haag het slot repareren of het vervangen. In sommige gevallen is reparatie niet mogelijk, omdat het slot te erg beschadigd is. In zo een geval is de enige optie het vervangen van het slot.

De monteur heeft dan ook alles wat er nodig is voor het plaatsen, vervangen en repareren van sloten bij zich. Elke dag word het busje volgeladen met alles wat er nodig om de taken uit te voeren.

https://slotenmaker-denhaag.nl/