Column web
Auto's en Motoren

CBR theorie examen in 1 dag gehaald met de cursus van Gelijk Geslaagd

Ben jij woonachtig in of rond Rotterdam? En ben je bijna zover om je rijbewijs te kunnen halen? Voordat je praktijk examen mag doen moet je eerst je theorie examen gehaald hebben. Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen in meerdere steden, waaronder de theoriecursus Rotterdam, waarbij je super goed geholpen wordt om alle theorie in je hoofd te krijgen. 

Voor de theoriecursus die wij bij Gelijk Geslaagd aanbieden hoef je maar 1 dag in te plannen. Het is dus niet nodig om meerdere dagen vrij te nemen om de cursus te kunnen volgen, onze cursus duurt maar 1 dag. En tijdens deze dag slaag je ook nog eens voor je CBR examen! Wij bieden een briljante dagcursus aan waarin je in de ochtend klaargestoomd wordt voor je examen en in de middag je examen bij het CBR maakt.

100% garantie, 100% slagingskans

Wanneer je onze cursus volgt heb je een slagingskans van 100%. De lesstof wordt je op een slimme wijze aangeleerd met behulp van tips, ezelsbruggetjes, trucjes en oefen examens. Ook zal je geen theorie van ons aangeleerd krijgen die je toch niet nodig hebt voor het examen. Uiteraard leren we je alles aan wat je voor je examen moet weten en zorgen we ervoor dat je dit niet al bent vergeten tijdens je examen. Heb je faalangst, dyslexie of vindt je het lastig je goed te concentreren? Geen zorgen, ook dan kan je onze cursus prima volgen en heb je een slagingskans van 100%!

Ruim 15.000 cursisten hebben onze cursus al gevolgd en zijn dezelfde dag geslaagd. Heb je het net niet gered tijdens je examen en net teveel fouten gemaakt? Wij geven 100% garantie op onze cursus! Dit betekent dat als je gezakt bent voor je examen, je onze cursus gratis nog een keer mag volgen.

Ook onze snelcursus volgen? Schrijf je nu in!

Schrijf je snel in voor onze snelcursus auto theorie! Zeker weten dat jij ook zal slagen en hierna lekker op kan voor je praktijk examen. Zo komt autorijden lekker heel dichtbij!

https://www.gelijkgeslaagd.com/