Column web
Dienstverlening

Dakdekker in Amsterdam nodig? Kewodak heeft ruim 35 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een specialist in het repareren, renoveren, onderhouden en aanleggen van platte daken? En bent u woonachtig in Amsterdam of omgeving? Voor een goede en betrouwbare dakdekker in Amsterdam kunt u Kewodak inschakelen. Kewodak is een toonaangevend bedrijf dat al ruim 35 jaar bestaat. Ervaring is ruim opgebouwd in al die jaren. Het bedrijf zit in Alphen aan den Rijn. Het werkgebied van Kewodak is zeer ruim, ze zijn onder andere werkzaam in ’t Groene Hart, Zuid Holland en Noord Holland, waaronder dus Amsterdam.

Kewodak heeft al meerdere projecten in Amsterdam uitgevoerd. Enkele hiervan zijn een dakrenovatie bij Schiphol, een plat dak renovatie bij Kenz Cranes in Zaandam en de aanleg van een moestuin op een dak in Amsterdam. Vaak zijn de projecten die worden uitgevoerd voor verenigingen van eigenaren en bedrijven. Maar ook particulieren kunnen terecht bij Kewodak. Buiten het renoveren of repareren van uw dak kunt u bij Kewodak ook terecht voor eerlijk advies over uw platte dak.

Laat uw platte dak goed onderhouden

Wanneer u een plat dak heeft is het belangrijk het dak goed te onderhouden. Als er totaal geen onderhoud wordt gepleegd op het platte dak is de kans dat u last krijgt van lekkages veel groter. Het dak zal gerepareerd moeten worden waardoor u extra kosten zult krijgen. Wilt u voorkomen dat uw dak een reparatie of renovatie nodig heeft? Laat uw dak dan goed onderhouden door een gespecialiseerde dakdekker. Op die manier weet u zeker dat u een gezond dak heeft. Ook worden kleine gebreken aan het dak meteen goed gerepareerd waardoor er geen onnodig hoge kosten gemaakt hoeven te worden.

Groene daken in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een groen dak? Er zijn al veel groene daken in Amsterdam. Groene daken zorgen voor een positieve invloed op de gezondheid, zowel voor uzelf als voor de andere bewoners van Amsterdam. Ook zorgen groene daken voor een gezondere lucht en is er meer flora en fauna. Hierdoor wordt de hele stad Amsterdam stukken gezonder.

 

https://www.kewodak.nl/