Column web
Image default
Bedrijven

De beste relatiegeschenken om uw bedrijf te promoten

Elk bedrijf kent het wel, promotieartikelen. Deze artikelen worden gebruikt om het bedrijf te promoten en de naamsbekendheid te verhogen. U kunt bij promotieartikelen denken aan bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers of kalenders, maar er zijn nog vele andere mogelijkheden. De beste promotiemiddelen hebben een logo op zich om duidelijk te kunnen laten zien waar het product vandaan komt. Verder is een goed relatiegeschenk en promotieproduct een product dat functioneel en bruikbaar is. Dus kom niet aan met snoep of ander producten die iemand één keer ziet en vervolgens niks meer mee doet. Bent u nu op zoek naar een mooi relatiegeschenk? Dan zijn er voor u 5 tips beschreven en toegelicht in deze blog.

Tip 1: Kleding

Kledingstukken zijn mooie producten om het logo en de merknaam van een bedrijf terug te laten komen. Een mooie hoodie met bedrukking of een polo met bedrukking aan werknemers cadeau doen is fijn voor de werknemer zelf ,en u maakt promotie wanneer de truien en andere kledingstukken buiten de werkomgeving worden gebruikt. Bij kledingstukken kan u ook denken aan andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan petjes of een mooie muts voor in de winter. Deze items worden veel gebruikt en zijn voor een zeer schappelijke prijs online te bestellen.

Tip 2:  Pennen

Pennen kunnen ook een ideaal bedrijfscadeau of relatiegeschenk zijn. U kunt grote hoeveelheden voor een lage prijs krijgen om uit te delen, maar u kunt ook luxe gegraveerde pennen krijgen om cadeau te doen aan een zakenpartner. Pennen geven u veel mogelijkheden en voor elke persoon is wel een mooie pen te krijgen. Pennen zijn daarbij makkelijk te bedrukken of graveren in grote aantallen.

Tip 3: Kalenders

Een kalender kan een mooi geschenk zijn en iets wat u voor op kantoor kan kopen en op de werkplek van de werknemers kan zetten. Kalenders zijn makkelijk te personaliseren en te drukken met een logo. U kunt tussen veel verschillende kalenders kiezen. Denk aan een budgetkalender, een weekkalender, een bureaukalender, een fotokalender of een 3 maandskalender. Genoeg opties om uw logo of persoonlijke boodschap terug te laten komen. Een kalender wordt door veel mensen ook thuis gebruikt op de wc als verjaardagskalender.

Tip 4: Sport accessoires

Sportaccessoires zijn ook ideale relatiegeschenken. De laatste jaren is een gezonde leefstijl steeds populairder geworden. Op social media ziet u waarschijnlijk genoeg fitness goeroes en fitness is ook in zijn populariteit sterk gestegen. Er is een mooi en groot aanbod in sportartikelen waar u als bedrijf het logo of de merknaam mooi kan terug laten komen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke bidon met logo, een handdoek met logo of misschien wel een gymtasje of yoga mat met logo. Er zijn veel mogelijkheden.

Tip 5:  Milieuvriendelijke producten

Milieuvriendelijke producten worden in sommige omgevingen erg gewaardeerd als cadeau. Daarom kunnen fair trade producten of gerecyclede producen zoals tasjes of schrijfblokken zeker een aanrader zijn. Ook bepaalde slimme milieuvriendelijke gadgets kunnen een leuk geschenk zijn.