Column web
Image default
Bedrijven

24-uurs zorg voor ouderen inhuren

Wordt u zelf een dagje ouder of heeft u een vader of moeder die wat meer op leeftijd begint te raken? Dan is zorg aan huis wel zo prettig. Er zijn allerlei verschillende manieren waarop u zorg kunt ontvangen, waaronder 24-uurs zorg voor ouderen. Het grote voordeel van dit type zorgverlening is dat u gewoon thuis kunt blijven wonen. De zorgverlener komt namelijk bij u aan huis en zorgt ervoor dat alles bij u uitstekend reilt en zeilt. Vanzelfsprekend krijgt u van tevoren eerst een kennismaking met de zorgverlener. Op deze manier kan deze een goede inschatting maken van hoeveel zorg u nodig heeft. In de provincie Noord-Brabant bent in de ervaren en vertrouwde handen van Zorgservice Brabant.

Wat doet de 24-uurs zorgverlener voor u?

Als u gebruik wilt maken van de Brabantse zorgservice kunt u rekenen op een klein, maar ontzettend betrokken team van verzorgenden. Zo ziet u telkens weer dezelfde vertrouwde gezichten. Ze helpen u bij de zogeheten Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals eten en drinken, toiletbezoek en persoonlijke hygiëne en lichte huishoudelijke taken. Staat er een bezoek gepland aan bijvoorbeeld de kapper, huisarts of een specialist? Dan gaat de zorgverlener op verzoek met u mee. Het zorgteam kan u 24 uur per dag bijstaan, zodat u uw zelfstandigheid zoveel mogelijk kunt behouden. Het inschakelen van 24-uurs zorg is mogelijk voor lange en korte periodes. Tevens zijn er gespecialiseerde verzorgers beschikbaar die u in de laatste fase van uw leven kunnen bijstaan op het gebied van verzorging, verpleging en algemene begeleiding.

Meer informatie ontvangen

Het is heel begrijpelijk dat u eerst wat meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden van 24-uurs zorg voor uzelf of een dierbare die ouder wordt. Neem daarom vrijblijvend contact op met Zorgservice Brabant en hoor direct het antwoord op al uw vragen. De diverse vestigingen (in Oirschot, Oisterwijk, Veghel en Oosterhout) zijn dagelijks van 8.30 tot 17.30 bereikbaar per telefoon. U kunt ook het online contactformulier op de website invullen, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt. Is er haast geboden? Bij urgente zorg aanvragen en spoedgevallen kunt u vanzelfsprekend 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht bij Zorgservice Brabant.

Gerelateerde artikelen

de juiste verzenddozen voor je pakketjes

10 tips om je rijbewijs te halen

Een gemeente met een visie