Column web
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij het kopen van een loungeset?

De zomer is alweer in aantocht! Wat is lekkerder dan tijdens die warme zomertemperaturen in je tuin kunnen zitten met een boekje erbij, of gezellig met vrienden een drankje te drinken in de zon. Het is dan belangrijk dat je comfortabel in je tuin kan zitten. Zit je erover te denken om een loungeset te kopen? Dat kan nog best ingewikkeld zijn, omdat je met veel dingen rekening moet houden. Wij helpen je met het kiezen van de perfecte loungeset voor jouw tuin!

 

Formaat 

Het klinkt misschien logisch, maar veel mensen staan er toch niet echt bij stil: het formaat van de loungeset. Het is natuurlijk belangrijk dat hij goed in je tuin past, maar dat hij niet te veel ruimte opneemt. Het is dus slim om eerst je tuin en het gebied waar je de meubels wilt plaatsen op te meten, voordat je begint met het uitzoeken van een loungeset. Houd hierbij rekening met de loopruimte die je in je tuin wilt overhouden.

 

Materiaal

Wanneer je niet de hele tijd je tuinmeubels wil verplaatsen of je hebt hier geen ruimte voor, dan staat de loungeset de hele zomer buiten. Het is dus belangrijk dat je hier rekening mee houdt wanneer je een loungeset uit gaat kiezen. Het moet tegen een stootje kunnen en niet na één keer vrieskou of na een heftige regenbui uit elkaar vallen. Een goede tip is het gebruiken van een beschermhoes om ervoor te zorgen dat je loungeset het hele jaar door veilig is. 

 

Indeling

Er zijn verschillende soorten loungesets beschikbaar. Ze kunnen bestaan uit banken, tafels, stoelen en hockers. Meestal koop je een loungeset als een vaste combinatie, maar je kan soms ook zelf een set samenstellen. Maar voordat je een bepaalde samenstelling aanschaft, moet je nadenken hoe je je loungeset wil gaan gebruiken. Ga je vaak avondeten in je tuin? Dan kan een eettafel met comfortabele stoelen handig zijn. Gebruik je hem liever om in de zomer te kunnen zonnen? Kies dan voor een bank met een voetenbankje en bijzettafel. 

 

Comfort

Het belangrijkste is natuurlijk dat de loungeset lekker zit. Test dus ook vooral verschillende loungesets uit en maak gebruik van kussentjes. Dit zit lekker en het ziet er leuk uit!

 

https://www.columnweb.nl/