Column web
Image default
Dienstverlening

Discreet en efficiënt een woning laten ontruimen na overlijden

Een huis ontruimen na overlijden kunt u overlaten aan het ervaren team van Alle Rommel Opgeruimd. Dit team is gespecialiseerd in het efficiënt en discreet ontruimen van alle woningen, al meer dan 20 jaar. Alle zaken omtrent het ontruimen van woningen worden door Alle Rommel Opgeruimd van A tot Z geregeld.

Een woning ontruimen is een niet te onderschatten klus. Naast het feit dat het lichamelijk zwaar is, is het emotioneel vaak nog veel zwaarder. Een dierbare is namelijk overleden, en daar is veel verdriet van. Spullen moeten doorzocht worden, oude herinneringen komen weer boven en er moet beslist worden wat bewaard moet blijven en wat weg kan. Wanneer u de hulp inschakelt van Alle Rommel Opgeruimd zullen zij ervoor zorgen dat de spullen die weg kunnen netjes worden afgevoerd. Het team komt alle spullen netjes verpakken om ze vervolgens naar een blanco vrachtwagen te brengen waarmee de inboedel wordt weggebracht. Alles wordt respectvol behandeld en afgehandeld. Wanneer u dit wilt worden de spullen aan een goed doel geschonken, maar dit hoeft natuurlijk niet. Dit bepaald u uiteraard helemaal zelf.

Alle Rommel Opgeruimd heeft een betrouwbaar en ervaren team

Het team van Alle Rommel Opgeruimd ruimt alle typen woningen uit. Van koophuis tot huurhuis en van een appartement tot een woning in een flat. In het geval van een huurhuis moet het huis leegruimen in veel gevallen snel gebeuren. Er zijn zelfs woningbouwverenigingen die willen dat de woning binnen 7 dagen ontruimd is. Een huurhuis of kamer van een verzorgingsflat dient meestal bezemschoon opgeleverd te worden. Dit houdt in dat aanwezige gaatjes in muren netjes opgevuld moeten worden, gordijnen en gordijnrails verwijderd moeten worden en vloerbedekking eruit gehaald en afgevoerd moet worden. Al deze zaken voert Alle Rommel Opgeruimd zonder problemen voor u uit.

Wanneer een naaste komt te overlijden moet er altijd veel geregeld worden. Als u de mooie dienst van Alle Rommel Opgeruimd inschakelt hoeft u zich in ieder geval over het ontruimen van de woning niet meer druk te maken. U kunt telefonisch contact opnemen met Alle Rommel Opgeruimd. Na een aantal vragen van hun kant over de betreffende woning kan er al een richtprijs genoemd worden. Voor het maken van een offerte met de daadwekelijke prijs wordt gratis een bezoek aan de woning gebracht.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/