Column web
Image default
Aanbiedingen

Een auto huren op Curaçao

 

Lekker op vakantie naar Curaçao, heerlijk genieten van alle witte stranden, de straalblauwe oceaan en uiteraard de overheerlijke cocktails in de cafés.  Maar wist je dat het wel een paar uur kan duren met het OV om naar de andere kant van het eiland te komen? Daarnaast is het altijd maar de vraag of het OV gaat werken. Er heerst natuurlijk toch een Zuid-Amerikaans werkklimaat op het eiland. Ofwel: rustig aan!

Een auto huren op Curaçao is daarom een uitstekende uitkomst. Met een eigen auto kan je altijd overal heen waar je wilt, en kan je jezelf verzekeren dat je het hele eiland kan gaan zien in je vakantie. Als je er bent, doe het dan goed!

Waar moet je op letten bij het autorijden op Curaçao?

Bij het huren van een auto zijn er altijd zaken om op te letten. Ten eerste, hoe kom je bij het verhuurbedrijf? Veel verhuurders zitten niet in Willemstad, en zijn wat lastiger te bereiken. De makkelijkste manier is een taxi aanhouden. Vergeleken met Nederland is dit vrij goedkoop en flink wat gemakkelijker dan het OV op Curaçao vertrouwen!

Verder moet je natuurlijk rekening houden met het rijden van schade. Verkeersregels op Curaçao zijn vaak meer een suggestie dan een daadwerkelijke regel, dus opletten is geen verkeerd plan!

https://stageautohurenopcuracao.nl/