Column web
Image default
Vakantie

Een prachtig vakantiehuis in de Dordogne

Boek nu een prachtig vakantiehuis in de Dordogne in Zuid-Frankrijk. Vraag dan de eigenaren van FranceVilla om tips over wat u sowieso moet bezoeken. Zij wonen al jarenlang in Frankrijk en weten waar u moet zijn om het Franse gevoel te creëren en te ervaren. Dus boek nu uw vakantiehuis in de Dordogne in Zuid-Frankrijk, geniet van het weer en van de mooie cultuur en het lekkere eten en drinken.

Huur nu een vakantiehuis in de Dordogne in Zuid-Frankrijk

FranceVilla heeft vakantiehuizen in Périgord pourpre, dit ligt in het zuidwestelijke gedeelte van de Dordogne in Zuid-Frankrijk. De naam is gegeven door de paarse kleur van de wijngaarden. Als u een echte wijnliefhebber bent dan is dit zeker een mooie plek in om te bezoeken. Wilt u meer van het erfgoed in de Dordogne zien? Dan zijn is het vakantiehuis Périgord blanc in de Dordogne, Zuid-Frankrijk misschien iets voor u. De hoofdstad Périgueux is geclassificeerd als Stad van Kunst en Geschiedenis. De stad bevat veel smalle straatjes met herenhuizen, goed bewaarde wijken en de kathedraal Saint-Front. Al deze bezienswaardigheden behoren tot de UNESCO erfgoedlijst. Francevilla heeft vakantiehuizen in de regio Périgord noir in de Dordogne. Dit is het bekendste gedeelte van Dordogne. Hier staan veel kastelen en vindt u grotten maar ook valleien. Daarnaast vindt u hier ook veel donkere eikenbossen die u kunt bewonderen. In het kort, Zuid-Frankrijk en de Dordogne hebben enorm veel te bieden qua cultuur en bezienswaardigheden en het is zeer aan te raden om hier een vakantiehuis te boeken. Zo weet u zeker dat u een mooie vakantie gaat beleven.

Boek nu

Boek nu uw vakantiehuis in de zon in de Dordogne in Zuid-Frankrijk. Geniet van het mooie weer en van het lekker eten. Vraag de eigenaren van FranceVilla om tips om de omgeving te ontdekken. De eigenaren wonen zelf al meer dan tien jaar in Frankrijk en weten alle mooie gebieden te noemen die u zeker moet bezoeken. Dus boek nu uw vakantiehuis in de Dordogne.