Column web
Vakantie

Een strandhuisje helemaal voor jezelf

De zon, het strand en de zee. Het is een combinatie die elk jaar weer grote groepen mensen naar de kust lokt. Is er iets mooiers dan een hele dag aan zee? Lekker bakken in de zon, met de verkoeling van de zee als je daar zin in hebt. En dan dat heerlijk prikkelende gevoel van het zeezout op je huid. Als je uitkijkt over het oneindige blauw, krijg je al snel het gevoel dat het leven niet beter kan.

En toch bestaat er iets beters dan een dagje strand, namelijk een eigen strandhuisje. Vanaf het moment dat je wakker wordt, begroet de zee je voor een nieuwe dag.  Snel trek je je zwemkleding aan voor een verfrissende duik op een nagenoeg verlaten strand. Iets later zit je op je eigen veranda geniet van een vers ontbijtje. Je hoort de zeemeeuwen en de branding. Je kunt de hele dag genieten van de zee, tot je ’s avonds de zon onder zit gaan. Hoe zalig is dat?

Het mooie is dat je geen miljonair hoeft te zijn om dit te kunnen ervaren, want op Glampings.nl staat een ruim en betaalbaar aanbod aan lodges en strandhuisjes die direct aan zee liggen. Van Ameland tot Cadzand, de strandhuisjes zijn verspreid over de hele Nederlandse kust.

Dat wil niet zeggen dat we elke aanbieder van strandhuisjes op onze site plaatsen, we gaan alleen in zee met geselecteerde aanbieders, die aan onze eisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw strandhuisje schoon en goed onderhouden is en dat je er goede bedden, mooi meubilair en goede faciliteiten vindt. Naast de kwaliteit van het huisje is ook de directe omgeving belangrijk.

De strandhuisjes op Glampings.nl staan niet zomaar ergens achteraf, maar zijn onderdeel van een vakantiepark of camping. Dat betekent dat je ook gebruik kunt maken van de parkfaciliteiten, zoals de horeca, het zwembad en andere voorzieningen.

Betaalbaar én goede faciliteiten, dat is waar we naar zoeken in een strandhuisje. En dat is dus ook wat je mag verwachten op Glampings.nl

https://glampings.nl