Column web
Image default
Zakelijk

Ervaring leren met behulp van een NEN 1010 cursus

Om je kennis uit te breiden kan het aantrekkelijk zijn om een cursus of een training te volgen. Zeker wanneer deze cursus aansluit bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Zo kan een nen 1010 online cursus je vooruit helpen met het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor werk jij volgens de norm waarmee je op een veilige manier te werk gaat. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent die ook praktijkervaring heeft. Hierdoor krijg jij het beste van beide werelden. Je leert zowel alles op theoretisch gebied en je kunt dit direct in de praktijk toepassen. De NEN 1010 is te gebruiken voor diverse branches en werkzaamheden waarbij je de keuze hebt uit diverse trainingen en cursussen. Zo kun je zelf kijken welke het beste bij jouw wensen aansluit om zo jouw kennis te verbreden.

 

Waarom kiezen voor een NEN 1010 training

Tijdens de NEN 1010 training leer je hoe je jouw werkzaamheden zonder gevaar kunt uitvoeren. De NEN 1010 norm wordt toegepast bij laagspanningsinstallaties. Hierbij is het van groot belang dat je veilig te werk gaat om zo ongelukken te voorkomen. Na het volgen van de training kun jij volgens de norm aan het werk gaan waarbij veiligheid centraal staat. Zo kun jij installatiewerkzaamheden op de juiste manier uitvoeren. De NEN 1010 wordt daarnaast toegepast bij inspecties en controles bij de oplevering van diverse projecten. Ook wanneer je al eens de NEN 1010 training hebt gevolgd kan het interessant zijn om een nieuwe training bij te wonen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste wijzigingen en kun jij jouw werk op de juiste manier uitvoeren.

 

Een hoge kwaliteitsgarantie is belangrijk

Wanneer je jouw kennis wilt uitbreiden met een cursus of een training is het belangrijk dat je kiest voor een bedrijf dat kwalitatieve cursussen verzorgd. Je kunt dan letten op een keurmerk om er zo zeker van te zijn dat je een erkend certificaat in ontvangst kunt nemen. Zo kun je bijvoorbeeld letten op een Cedeo-erkend keurmerk en kun je reviews van eerdere cursisten op zoeken. Ook is het prettig als je les krijgt van ervaren docenten die je alles over het vak kunnen vertellen. Zo kun jij jouw vragen stellen en kun je na de cursus zelfverzekerd aan de slag met het uitvoeren van jouw werkzaamheden volgens de norm. Binnen de NEN 1010 zijn er diverse cursussen te volgen.