Column web
Bedrijven

Geweldige optredens met de mixers van Allen & Heath

Het begin van Allen & Heath

Allen & Heath is een Engelse producent van mixing systemen voor vele doeleinden. In 1969 is het bedrijf opgericht en bouwde het mixers voor bekende bands als Genesis, The Who en Pink Floyd. Het team bestaat tot op heden uit vele sound engineers die jarenlang hebben meegelopen in deze wereld en dus van wanten weten. Daarnaast beschikt de producent naar eigen zeggen over een breed netwerk van professionals waar ze feedback uit halen voor de continue verbeteringen van hun producten. De gedeelde passie voor excelleren in audio is aan de kwalitatief uitmuntende mixers en bijbehorende accessoires zeker terug te zien.

De populariteit van de SQ series verklaard

De SQ series is een van de meest populaire series die Allen & Heath heeft uitgegeven. Op dit moment zijn de modellen SQ-5, SQ-6 en SQ-7 beschikbaar. Deze focussen op het monitoren en mixen van live audio. Hierbij maakt de producent gebruik van vele features die de artiesten, bands en andere organisaties helpt hun persoonlijke sound te vinden. Zo is de latency van de SQ series bijzonder laag, wat een soepele mixing als resultaat heeft. Ook beschikken deze apparaten over krachtige plugins en vele FX engines als reverbs en modulators. Het feit dat er tientallen microfoons kunnen worden aangesloten biedt ook voor vele evenementenorganisaties een geweldige oplossing. Als kers op de taart kan de SQ series ook nog worden aangestuurd middels mobiele applicaties.

Inzetbaar bij velerlei soorten evenementen

Naast artiesten en bands zijn ook evenementenorganisaties erg fan van de apparatuur van de Engelse producent. Denk hierbij aan zakelijke evenementen zoals een congres of bedrijfsopening. Binnen deze evenementen is het geluid van groot belang en Allen & Heath biedt hierop het perfecte antwoord. Ook grote live evenementen zoals tv broadcasts of theater- en musicalvoorstellingen hebben veel baat bij de professionaliteit en de uitmuntende kwaliteit van de producten van Allen & Heath.

Touren met de dLive series van Allen & Heath

Ook touren is geen probleem als je kiest voor Allen & Heath. De dLive series biedt jou en je publiek het beste van het beste. Door compacte modellen te realiseren die niet inleveren op kwaliteit, wordt jij mobieler en kun je waar dan ook ter wereld shinen met je optreden. Het ontwerp van dLive zorgt ervoor dat zelf het meest geavanceerde mixing systeem simpel te bedienen is. Zo kunnen zowel de ervaren artiest als de nieuwkomer geweldig uit de voeten met deze modellen.

De expert helpt jou verder

Het kan lastig zijn om in je eentje de beste keuze te maken tussen alle verschillende modellen die de Engelse producent beschikbaar heeft. Vraag daarom een expert op dit gebied om hulp. Met zijn of haar ervaring en kennis kan deze jou gericht adviseren. Wat je ook kiest: Allen & Heath biedt met hun producten altijd een passend antwoord op jouw vraag naar kwalitatief uitmuntende audio.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/allen-heath/