Column web
Onderwijs

Online taaltrainingen op maat

Bent u op zoek naar een kwalitatieve taaltraining voor bedrijven? Dan kunt u terecht bij taleninstituut The Square Mile. Door jarenlange ervaring met het geven van taaltrainingen in diverse branches, weten we precies wat u nodig heeft. Uw taaltraining wordt dan ook afgestemd op de specifieke leerdoelen en niveaus van de deelnemers. The Square Mile biedt incompany taaltrainingen, maar we geven deze ook op andere locaties in Nederland. Wij bieden eveneens taaltrainingen online. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende talen en al onze cursussen worden gegeven door native speakers met ervaring in uw vakgebied.

The Square Mile aanpak

Bij The Square Mile gaat kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijk contact en de juiste begeleiding vinden wij belangrijk. In de loop van de jaren hebben we gemerkt dat dit zorgt voor betere resultaten. Om effectief te kunnen communiceren met internationale contacten, heeft u weinig aan oppervlakkige taalkennis. The Square Mile staat dan ook voor duurzaamheid, zodat u daadwerkelijk alles uit onze trainingen haalt, maar ook uw eigen potenties optimaal kunt benutten. Onze taaltrainingen zijn interactief en worden zowel voor grote als kleine groepen gegeven. Ook voor een-op-een trainingen en persoonlijke begeleiding kunt u bij ons terecht. Om de juiste training aan te kunnen bieden, wordt altijd eerst gekeken naar het niveau van de cursisten.

Onze talen en branches

U kunt bij The Square Mile niet alleen terecht voor een cursus zakelijk Engels of Duits. We bieden trainingen aan in veel verschillende talen, van de meest gebruikelijke talen tot Russisch en Chinees. We beschikken over een groot netwerk van gemotiveerde en ervaren trainers. Dit zorgt ervoor dat we altijd een trainer kunnen vinden in de gewenste taal en branche. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw bedrijf nodig heeft. Wij staan graag voor u klaar met een taaltraining op maat.

https://www.thesquaremile.nl/