Engels Cursus Den Haag

Ben je op zoek naar een zakelijke, individuele, corporate of juridische Engelse cursus in Den Haag op maat? Of een cursus speciaal gericht op HR-managers? Dan ben je bij DNA languages aan het juiste adres! DNA languages verzorgt groepstrainingen op maat, zowel bij jouw bedrijf als op een andere locatie. Daarnaast zorgen zij ook voor individuele maatwerktraining. Hierbij kun je denken aan een skypetraining, intensieve privétraining of een flexibele privétraining. 

Waarom kiezen voor DNA languages?

Bij DNA languages worden de cursussen afgestemd op jouw wensen. Je bepaalt zelf tot welk niveau jij je taal wilt verbeteren. Zijn er bepaalde vaardigheden waar wat meer aandacht aan besteed mag worden? Dan wordt daar ook rekening mee gehouden. Een cursus Engels in Den Haag zou je kunnen doen wanneer je binnenkort een conference call hebt met een klant uit het buitenland waarvoor jij je Engels graag op wilt schroeven. Maar ook wanneer er met regelmaat Engelse prestaties gegeven moeten worden en je graag wilt leren hoe jij je woorden eenvoudiger over kunt brengen. 

DNA languages

info@dnalanguages.nl

Neuhuyskade 32, 2596 XL Den Haag

070-5121246

Groepscursussen 

 De Engelse groepscursussen worden altijd gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 studenten. De docenten zijn allemaal native speakers en hebben genoeg ervaring. Daarnaast zijn zij informeel maar wel met een professionele benadering. DNA biedt niet alleen maar Engelse groepscursussen aan, wanneer dit gewenst is zijn er ook privélessen mogelijk.

Engelse cursus incompany 

Een cursus Engels kan binnen je eigen bedrijf verzorgd worden, ongeacht waar in Nederland dit is. Er zijn geen wachttijden dus er kan meteen begonnen worden met de cursus. Daarnaast zijn er scherpe tarieven beschikbaar; zo is het mogelijk je kennis omhoog te brengen tegen een lager tarief. DNA staat ook voor hoge kwaliteit omdat er alleen gewerkt wordt met native speakers die ruime ervaring hebben in het geven van Engelse cursussen en trainingen.

https://www.dnalanguages.nl/

This article was written by