Column web
Image default
Onderwijs

Workshops middelbare scholen

Workshops middelbare scholen

Workshops op middelbare scholen zijn de ideale manier voor een school om externe kennis binnen de muren te halen. Voor veel docenten kan het lastig zijn om naast het les geven en voorbereiden tijd te spenderen in het verdiepen in een onderwerp. Onze workshopdocenten zijn allemaal specialisten in hun eigen discipline en kunnen in een workshop veel nieuwe kennis overbrengen. Veel van onze workshopdocenten hebben al jaren ervaring in zowel hun discipline als het lesgeven. Dit maakt dat de workshops die gegeven worden altijd van een hoge educatieve kwaliteit zijn. 

Workshop

Een workshop is er in alle vormen en maten. De invulling hiervan is volledig afhankelijk van de wens van de school, de workshops worden namelijk altijd op maat georganiseerd. Wil een school een dag besteden aan theater? geen probleem, dan stuurt Kleinkunstig 10 theaterdocenten met iedereen hun eigen expertise naar de school voor een Theaterdag. Onze workshopdocenten zijn allemaal professionals, ze hebben een VOG en zijn ieder bevoegd om voor de klas te staan. Veel van onze docenten hebben veel ervaring in de branche en kunnen gaven verhalen vertellen aan de leerlingen. Het zal geen uitzondering zijn wanneer een docent bij GTST heeft gespeeld of heeft opgetreden op PinkPop. Deze ervaringen zorgen voor workshops van een hoge kwaliteit. 

Online workshops

De tijd waarin we nu leven vraagt om flexibiliteit, ook wij doen ons best om rekening te houden met het nieuwe normaal. Online workshops zijn de beste oplossing voor deze tijd. Daarom steken we veel tijd in het ontwikkelen van online workshops. Deze kunnen vanuit huis gegeven worden aan leerlingen die thuis achter de computer zitten. Onze ervaring is inmiddels dat dit erg leuke workshops zijn! Op onze website staat een breed aanbod aan workshops. Neem dus vooral een keer een kijkje, wellicht zit de perfecte workshop voor uw school er ook tussen. http://kleinkunstig.nl