Column web
Onderwijs

Vacatures in het onderwijs

Heeft u een hart voor jongeren? Zoekt u naar vacatures in het onderwijs? Dan kunt u terecht bij de vacaturebank van Nivvo. Nivvo is gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod van vacatures in het onderwijs. Nivvo doet biedt zowel tijdelijke als langdurige functies. Centraal staat de passie om kinderen en jongeren om kennis over te dragen en hen klaar te stomen voor de maatschappij. Een grote verantwoordelijkheid voor docenten, maar ook een mooie uitdaging. Nivvo gaat deze uitdaging graag aan met mensen die passie en hart hebben voor het onderwijs.

Onderwijs vacatures van NIVVO

In de onderwijsvacaturebank van Nivvo vindt u verschillende vacatures in het onderwijs. Deze staan gerangschikt naar de verschillende niveaus. Naast voortgezet onderwijs, MBO en HBO zijn er ook vacatures beschikbaar voor het speciaal onderwijs. Tevens kunt u een open sollicitatie insturen. Nivvo beschikt over een groot netwerk met vele scholen. Dit is ook te zien aan de verschillende vacatures van onderwijsinstellingen in de vacaturebank. De locatie van de onderwijsinstelling staat natuurlijk per vacature vermeld. Door het brede netwerk is Nivvo vaak vroegtijdig op de hoogte van vacatures onderwijs. Daardoor fungeert Nivvo als springplank voor docenten die op zoek zijn naar een andere school.

Persoonlijk

Om uw kans op een baan die bij u past te vergroten, staat persoonlijk contact en begeleiding bij Nivvo voorop. Deze bestaat uit verschillende aspecten. Allereerst vindt er een persoonlijk intake plaats. Daarnaast is een goede begeleiding als er een match tussen vacature en docent wordt gemaakt. Overigens houdt Nivvo tijdens de periode dat docenten gedetacheerd zijn, contact. Ook organiseert Nivvo regelmatig bijeenkomsten. Dit kan gelieerd zijn aan een thema of simpelweg een bijeenkomst voor de gezelligheid.

Doordat Nivvo veel docenten tijdelijk detacheert, kunnen docenten ook op verschillende onderwijsinstellingen ervaring opdoen. Hierdoor krijgt een (beginnend) docent ook voor zichzelf beter inzichtelijk welke cultuur het best bij hem past. Zo komt hij uiteindelijk terecht op de plaats waar hij zich het beste thuis voelt.

Kortom, bent u op zoek naar onderwijs vacatures? Nivvo biedt een mooie kans om samen met u de passie en het hart voor het onderwijs invulling te geven.