Column web
Cadeau

Een mok naar smaak

Mokken komen in alle soorten en maten. Modellen uit de winkel zijn meestal effen, hebben 1 kleur en bevatten geen tekst of logo. Maar het is ook mogelijk een mok in je eigen smaak te krijgen door het te bedrukken.

De mogelijkheden

Als eerste kan letterlijk elke tekstcombinatie die je kan bedenken worden bedrukt op een mok. Daarnaast is het ook mogelijk een logo te uploaden en dit op een mok te laten bedrukken. Daarnaast kan er nog worden gekozen uit verschillende kleuren mokken. Je hebt dan een mok in een kleur naar smaak met je eigen tekst of logo erop.

De prijs per stuk hangt onder andere af van de afname, het type mok en het materiaal. Er zijn al kleine mokken met een inhoud van 200ml beschikbaar vanaf 1 euro. Een mok van 300 ml is te krijgen voor rond de 2 euro. Porseleinen mokken van hoge kwaliteit kosten rond de 3 euro.

De meeste mokken worden geleverd binnen 2 tot 3 werkdagen. Dit geldt voor modellen zonder opdruk. Voor mokken met bedrukking moet je gemiddeld 5 tot 10 werkdagen wachten. Er zijn ook enkele mokken die binnen 1 werkdag geleverd kunnen worden. Maar dit is natuurlijk zonder bedrukking. Met bedrukking duurt het bij deze modellen ook 5 tot 10 werkdagen voor je het in handen hebt.

Mokken met bedrukking kunnen niet makkelijk los besteld worden. Als dat kon zou de prijs per stuk veel duurder zijn. Het verschilt per type mok wat de minimum afname is. Voor bepaalde modellen is het 60 stuks, voor anderen 35 of 30. Er zijn ook mokken beschikbaar waarbij de minimum afname 20 is. Bij hogere afname is de prijs per mok lager. Bij een afname van 60 is de stukprijs bij een bepaald type mok bijvoorbeeld 2,84 euro. Deze prijs is 2,57 euro bij een afname boven 240. Bij een afname hoger dan 10,000 is de stukprijs zelfs 2,02 euro. Handig dus, voor de liefhebbers.

Waar kun je een mok bedrukken?

Een mok bedrukken kan op relatiegeschenken.nl. Deze webshop heeft het thuiswinkel zakelijk certificaat en heeft een beoordeling van 9.3 op KiyOh.