Column web
Cadeau

Blockchain op het web

Blockchain kan voor vele goede doeleinden gebruikt worden. De jongens van wijzijnblockchain.nl hebben veel ervaring in de wereld van de Blockchain en de crypto. Crypto currencys draaien zo goed als allemaal op de blockchain. Bitcoin is gedecentraliseerd en werkt volgens het protocol van de blockchain. Blockchain is niets anders dan een boek, waarbij allerlei transacties in worden opgeslagen. Om ook onderdeel te worden van de waardevolle blockchain wereld, neem contact om blockchain jobs te krijgen. 

Blockchain in de zorg

In de zorg heb je te maken met vele componenten, belangrijke documenten en nog belangrijker: de persoonsgegevens van mensen die in het zuikenhuis komen. Dit is allemaal vertrouwelijke informatie, die zwaar beveiligd moet worden. Geen één ziekenhuis wil dat deze informatie op straat komt te liggen. Het is persoonsgevoelige informatie. Blockchain kan er voor zorgen dan informatie in de blockchain beveiligd worden en alleen door die persoon kan worden bekeken, die hier voor toegang krijgt. Tegenwoordig zijn de data systemen van ziekenhuizen nog relatief makkelijk te hacken. Als er Blockchain wordt gebruikt is dit een stuk minder het geval.

Blockchain en auto’s

Als het gaat om blockchain en auto gegevens, kunnen de autogegevens worden opgeslagen en altijd terug worden gekeken naar de history van de auto. Soms worden auto’s opnieuw gemaakt en wordt dat natuurlijk niet aangegeven. Er kan zo gesjoemeld worden met auto tellers, die bijvoorbeeld nog maar op 100.000 staat, terwijl er al meer dan 300.000 mee is gereden. Op deze manier kunnen sjoemelaars, niet meer sjoemelen. De blockchain, zoals CarVertical is zeer goed in het maken van deze gegevens op een rij. Zo kan CarVertical mooi de crypto gebruiken om het gesjoemel in autogegevens tegen te gaan.

Blockchain in de bouw

In de bouw zijn er altijd vele kosten, deze kosten komen omdat er tussenaannemers in de rij zitten. Van huis kopen tot en met echt spijkers slaan en timmeren, zitten meerdere schakels die er allemaal een stukje geld tussen uit halen. Met de Blockchain kunnen er makkelijker schakels tussen uit worden gehaald. 

Blockchain in uw organisatie

Wilt u ook blockchain 4 talent in uw organisatie om schakels of kosten tussen uit te halen? Neem dan contact op met wijzijnblockchain.nl! Veel succes.

 

https://wijzijnblockchain.nl/