Column web
Bedrijven

Effectieve Gespreksvoering

Een training is altijd goed, maar helemaal goed als het gaat over effectieve gespreksvoering. Leiderschap in effectieve gespreksvoering is belangrijk voor bedrijven. Als bedrijf wil je natuurlijk zo goed mogelijk leiding geven. Vaak is dat moeilijk voor bedrijven, omdat zij niet weten waar je moet beginnen. Antoinette van Reekum van Shine Academy geeft een volledige training effectieve gespreksvoering aan grote en kleine bedrijven.

Training effectieve gespreksvoering

Wat is een training in effectieve gespreksvoering vragen veel mensen zich af? Dat klopt, het is lastig om te zeggen wat het precies in houdt. Maar wij van Columnweb.nl geven graag uitleg hier over en zullen Shine Academy graag aanbevelen om ook een training te gaan volgen van Effectieve Gespreksvoering. Effectieve gespreksvoering is een training waarbij het soms lastig is om de gesprekken te voeren. Gesprekken voeren is nou eenmalig lastig. 

Tijdens de training effectieve gesprekvoering zijn er verschillende elementen, zoals:

  • Het aangaan van het gesprek.
  • Gesprekken inplannen en met de structuur.
  • Bedoordelen van een gesprek, hoe hier mee om te gaan.
  • Veiligheid en openheid in het gesprek
  • Medewerkers structureren meer eigenschappen in het gesprek

Training in groepsdynamiek

Ook is het mogelijk om een training in groepsdynamiek te volgen bij Antoinette. Deze training gaat over het groepsgevoel en hoe iedereen elkaar kan helpen bij de werkzaamheden. Als bedrijf wil je natuurlijk een zo effectief mogelijk team, maar hoe doe je dat op de werkvloer, je wilt mensen motiveren en aanspreken dat ze beter moeten werken. Shine Academy geeft hier over trainingen. Een team maken bestaat altijd uit een aantal fasen:

  1. Forming
  2. Storming
  3. Norming 
  4. Performing

Deze 4 onderdelen bestaan uit een groep die bezig is zich te ontwikkelen. De training in groepsdynamiek is zo gesteld dat het effect heeft op de training effectieve gespreksvoering. De training in groepsdynamiek is voornamelijk voor het bedrijf een prettig idee dat je hier door echt verder komt. De training hecht waarde aan de waarden en normen van het bedrijf en speelt hier op in, zodat alle medewerkers de normen en waarden beter maken, zodat iedereen een goed gevoel krijgt. 

Meer informatie effectieve gespreksvoering

Bent u zeker van uw zaak en wilt u meer informatie over de training effectieve gespreksvoering van Shine Academy? Neem dan contact op met via de website shine-academy.nl. Veel succes met de trainingen. 

 

https://shine-academy.nl/