Column web
Image default
Beauty en verzorging

Het adres voor permanente make-up in Brabant

Een expert op het gebied van powder brows Eindhoven? Die weten wij wel: Permanente Make-up Brabant! Yolanda Tack, permanente make-up artist, is de drijvende kracht én het creatieve brein. Haar passie voor make-up en liefde voor tattoos zorgden ervoor dat ze de stap richting eigen salon zette.

Ruime expertise & vaardigheden

Ze heeft een officieel certificaat op het gebied van PMU (permanente make-up artist) op zak. Ze houdt haar kennis en expertise continu up-to-date. Uitgangspunt is in alle gevallen een zo natuurlijk mogelijk resultaat. We gaan wat dieper in op de powder brows techniek. Het gaat hier om permanente wenkbrauw make-up. Kortgezegd wordt met een speciale pigmenteer-machine onder de huid pigment aangebracht. Dit gebeurt door middel van een steriele naaldcartridge. Het pigment nestelt zich in de tweede huidlaag. De vorm van de wenkbrauw wordt van te voren op de huid getekend. Pas als jij 100% tevreden bent, gaat de machine aan. Het zetten van een permanente wenkbrauw lijkt op tatoeëren, met als verschil dat bij een tatoeage de inkt iets dieper wordt ingebracht. Logisch gevolg is dat powder brows na een periode van één tot vier jaar vervagen.

Permanente make-up Brabant is een allround bedrijf. Je kunt er terecht voor permanente eyeliners, lippen en litteken camouflage. Bij het laatstgenoemde staan we even stil. Situaties waarin mensen kiezen voor camoufleren, zijn bijvoorbeeld:

  • littekens die in de kinderjaren zijn ontstaan en nog steeds zichtbaar zijn;
  • vlekken in het gezicht als gevolg van pigmentafname of -toename;
  • acnelittekens;
  • een facelift, borstverkleining of hechting die sporen heeft achtergelaten;
  • brandwonden in het gezicht.

Klanten van Permanente Make-up Brabant komen uit de wijde omgeving. Van Arendonk tot Eindhoven, Hoogstraten en Valkenswaard. Maar ook uit Lommel, Ravels, Turnhout en Tilburg. Op de website staan alle tarieven vermeld, net als een overzicht van mogelijke behandelingen en een portfolio. Wil je direct een afspraak maken? Dat kan via de website. Je krijgt dan ook te zien hoe lang de behandeling gaat duren.

https://www.permanentemakeupbrabant.nl/