Column web
Image default
Dienstverlening

Hoe kan je een nieuwe uitstraling geven aan je woonkamer

De woonkamer is een plek in huis waar veel mensen een hoop tijd doorbrengen. Lekker relaxen op de bank en genieten van een goede film. Aangezien je hier zoveel tijd doorbrengt is het natuurlijk wel belangrijk dat de sfeer en de uitstraling in de ruimte goed is. Hierdoor zul je nog meer genieten van je ruimte. Met een cinewall kun je een eigen bioscoop in huis te laten plaatsen. Dit is op dit moment ontzettend populair, en dat is logisch! Een cinewall is eigenlijk nog veel beter dan een echte bioscoop! Wij vertellen je iets meer over deze unieke en gewilde trend!

Als je ook op zoek bent naar een bedrijf of je cinewall te laten plaatsen, neem dan eens een kijkje op de website van CinewallDeluxe! Zij hebben prachtige designs en vakmensen die je kunnen helpen!

Wat is een cinewall op maat?

Heb je over het algemeen je eigen bios nodig? Een cinewall is een scheidingswand waarin een tv-scherm en een elektrische schoorsteen zijn samengevoegd. De tv en de schoorsteen zijn gecoördineerd in een cinewall. Strings en links zijn verborgen. Dit zorgt voor een rijke en vlotte afronding van uw zitgebied. Het is dan ook ontzettend stijlvol en luxe omdat de afwerking van zo’n hoog niveau is!

Een haard in je cinewall?

Een cinewall schoorsteen is dan ook een prachtige schoorsteen die is opgenomen met een ‘cinewall’. Een cinewall is eerlijk gezegd een schoorsteen waarin de schoorsteen kan worden vervaardigd en opgevuld als tv. Je tv, geluid en andere elektrische hardware zijn volledig onderliggend met als doel je een echt filmgevoel te geven, later de naam cinewall! Doordat je een haard kunt laten plaatsen wordt de uitstraling en de luxe nog meer. Vooral in stijlvolle woningen zorgt dit voor een prachtig aspect in de kamer. Een prachtige cinewall dus!