Column web
Image default
Dienstverlening

Jouw perfecte tattoo laat je bij Tattooshop WhiteDog zetten

Zoek jij een goede tattoo shop in Eindhoven of omgeving? Dan kan je terecht bij Tattoo WhiteDog. Onze studio ligt in Lage Mierde, vanuit Eindhoven is dit zo’n 25 minuten rijden met de auto. Groot voordeel, je kan bij ons gratis voor de deur parkeren.

Bij ons werken alleen bekende artists, met allemaal jarenlange ervaring. Elke artist heeft zijn eigen specialisme. Ga je voor een complete sleeve, een grote plaat, een 3D tatoeage, een bloemen tatoeage, een realistische afbeelding of een kleine trendy tattoo, wij kunnen elke tatoeage super mooi bij jou zetten.

Wij hebben een ruime studio die sfeervol, licht en modern is. Er staat altijd een heerlijk relaxed muziekje aan zodat je lekker kan ontspannen. Ontspannen kan je ook in onze elektrische stoelen die volledig bedienbaar zijn en zorgen voor een goed comfort. Je kan bij ons zelfs je favoriete serie op Netflix bekijken, hoe gaaf is dat! De heerlijke geur in onze studio, de panoramamuur en de prachtige planten maken het plaatje compleet. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat je je bij ons tevreden en op je gemak voelt tijdens het zetten van je tattoo.

Vanzelfsprekend werken wij met de beste en nieuwste materialen en technieken. Het ontwerp voor je tatoeage maken wij digitaal met een machine. Je kan samen met de tattoo artist het ontwerp maken en aanpassen. De machine werkt zeer snel en een wijziging in de tatoeage is dan ook zo doorgevoerd. Aarzel dus niet wanneer je nog niet helemaal tevreden bent over het ontwerp, we kunnen gewoon steeds het ontwerp aanpassen tot het voor jou perfect is.  

Wij zetten prachtige portret tatoeages

Wil jij een mooi tattoo portret laten zetten? Misschien van een overleden dierbare, een idool of je geliefde huisdier? Ook dan zijn wij het adres waar je moet zijn! Bij een portret tatoeage is het zeer belangrijk dat deze realistisch is en precies lijkt op de foto van de persoon of huisdier. Je wilt namelijk de persoon, het huisdier of idool precies herinneren zoals jij dat wilt en zoals diegene was.

Wij willen uiteraard dat jij zeer blij bent met je tatoeage, je hebt hem immers voor de rest van je leven! Stuur ons gerust een mailtje of appje om jouw ideeën met ons door te spreken. Elke tatoeage wordt bij ons gezet op afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben.

 

https://tattoowhitedog.nl/