Column web
Image default
Telefonie

Onbeperkt sim only abonnement

Dat sim only steeds populairder aan het worden is moge duidelijk zijn. Steeds vaker zien we op televisie, radio en het internet commercials voorbij komen van providers die sim only abonnement aanbieden. Het is een eenvoudige manier om geld te besparen. 

In feite moet er zelf voor een toestel gezorgd worden en dan bevat het abonnement enkel toestel nog even te behouden en zo van Sim only abonnement gebruik te maken. Andere mensen kopen een refurbished toestel van bijvoorbeeld Apple en besparen op die manier.

Onbeperkt internet een populaire optie

Omdat de mobiele telefoon natuurlijk voor steeds meer zaken gebruikt wordt is er meer data nodig. Tegenwoordig werken we natuurlijk steeds vaker thuis, dus kunnen we gebruik maken van WIFI. Maar als je veel onderweg bent maak je gebruik van het internet via je provider. Dat is ook prima te doen, het 4G netwerk is enorm snel en het 5G netwerk is nu ook al aan het uitrollen die het internet alleen nog maar sneller zal maken. 

Met een onbeperkt internet bundel van bijvoorbeeld sim only Vodafone heb je helemaal geen zorgen meer over je bundel. Je kunt filmpjes bekijken, videobellen en Netflixen wat je wilt op je mobiele telefoon. Het bedrag blijft iedere maand gelijk. Dit is natuurlijk erg prettig voor mensen die nog wel eens over de bundel heen gaan. Ook kiezen veel ouders voor een dergelijk telefoonabonnement voor de kinderen, zo komen ze niet voor verassingen te staan. 

Meerdere providers voor sim only

Of je nu kiest voor een onbeperkt internetabonnement of een regulier sim only abonnement, het loont altijd om te vergelijken. Soms zijn er leuke deals of aanbiedingen te vinden en dat scheelt dan natuurlijk weer extra. Ga je niet voor onbeperkt? Dan is het zaak om de bundel goed met elkaar te vergelijken, maar vergeet ook niet om te vergelijken op andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan de contractduur of het netwerk waar de provider op zit aangesloten.