Column web
Image default
Telefonie

3CX PBX: een complete oplossing voor je telefonie

3CX PBX van NuCall is een automatisch privé telefoonnetwerk systeem dat vaak door callcenters wordt ingezet. PBX is het traditionele telefoonsysteem, dat tegenwoordig kan worden vervangen door de 3CX telefooncentrale. Hierbij wordt alles gebaseerd op software waardoor alle communicatiemiddelen op één platform kunnen worden geïntegreerd. Dit maakt flexwerken makkelijker en zorgt voor meer effectiviteit en snelheid. 

Waarom neemt 3CX PBX over?

3CX is een makkelijkere manier dan PBX om al uw telefonie zaken te regelen. Vooral binnen grote bedrijven kan 3CX een goede manier zijn van communicatie. Daarbij komt ook nog eens het voordeel dat bij deze oplossing het niet uitmaakt hoeveel medewerkers er zijn. Het abonnement is namelijk opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt in plaats van een vast tarief per gebruiker. Flexibel werken wordt daarnaast ook nog eens makkelijker, omdat er wordt gewerkt met een centraal systeem dat alle communicatie doorschakelt. Medewerkers zijn dus altijd op kantoor bereikbaar, ook als ze thuiswerken. 

Extra opties

Bij NuCall sluit je gemakkelijk een 3CX abonnement af. De telefonie is daarbij gemakkelijk uit te breiden met diverse functies. Denk hierbij aan keuzemenu’s voor de klanten, gespreksopnames, bellen via een app, integratie met je CRM pakket, web meetings organiseren en de status van alle collega’s bekijken. Al deze functies zijn optioneel en kunnen worden toegepast als jij denkt dat het nodig is voor jouw bedrijf. 

Standaard maatwerk

Wanneer je zakelijk gebruik maakt van een telefoonsysteem, moet je er vanuit kunnen gaan dat dit systeem uitstekend functioneert. Bereikbaarheid is belangrijk voor bedrijven, vooral als het gaat om de medewerkers die op afstand werken of wanneer potentiële klanten bellen. Om die reden zijn geluidskwaliteit en een systeem dat altijd up-to-date is erg belangrijk. Bij NuCall is dit dé missie. Maatwerk is daar de standaard, dus krijg je hier altijd een oplossing op maat voor jouw zakelijke telefonie. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden rondom 3CX voor jouw bedrijf of instelling? Vraag dan de gratis demo aan via de website van NuCall. Hierbij krijg je uiteraard genoeg hulp en advies over de verschillende oplossingen voor jouw bedrijf of instelling.