Column web
Image default
Computers / Internet / Searching

Ecologisch reinigen van het bedrijfspand

Stukje bij beetje wordt onze maatschappij steeds milieubewuster, waarbij we nadenken over de voedingsmiddelen die we aanschaffen, nieuwe producten die we kopen en schoonmaakmiddelen waarmee we het huis reinigen. Ook steeds meer grote bedrijven doen hun best om duurzamer over te komen en in te kopen, waarbij er toenemend aandacht besteed wordt aan alle beetjes die het verschil kunnen maken. Eén van die aandachtspunten is het schoonmaken van het bedrijfspand, wat lang niet altijd geschied met ecologische schoonmaakmiddelen. Wil jij het verschil maken met jouw onderneming? Neem dan een kijkje op de website van Fayon en ontdek de biologische schoonmaakmiddelen of lees hieronder snel verder voor meer informatie over het gehele assortiment.

Ecologische schoonmaakmiddelen van Fayon

Biologisch schoonmaken wordt vaak gezien als iets dat mogelijk niet goed werkt, waardoor onder andere meubels en aanrechten niet grondig gereinigd worden. Niets is echter minder waar, zolang er maar goed op de verpakking wordt gekeken of het schoonmaakmiddel wel daadwerkelijk biologisch is. Bij Fayon weet je echter zeker dat het schoonmaakmiddel uit biologische enzymen bestaat, waardoor de middelen biologisch afbreekbaar zijn. Op die manier draag je bij aan een schoner milieu en voorkom je dat de planeet nog sneller bevuild raakt. In kinderdagverblijven wordt onder andere een ecologisch schoonmaakmiddel gebruikt voor het toilet, wat zeker aan te raden is voor een milieubewuster leven.

Waar koop ik mijn biologische schoonmaakmiddelen?

Bij Fayon ontdek je het ruime assortiment aan ecologische schoonmaakproducten, waarmee jij bijdraagt aan duurzaamheid. Van allesreinigers tot afwasmiddel: Fayon heeft het in huis! Heb jij nog vragen over één van de producten, wil je graag advies ontvangen om professioneel schoon te kunnen maken of zou je meer informatie willen krijgen voor schoonmaken in de horeca? De experts bij Fayon helpen je graag uit de brand en denken met je mee in de mogelijkheden.

https://fayon.nl/