Column web
Image default
Telefonie

Welk smartphonehoesje past bij jouw stijl?

Met de lente in het vooruitzicht, is het geen verrassing dat veel mensen naar de weiden en bossen trekken om een lekker stuk te wandelen of een mooie fietstocht te maken. Om veilig onderweg te zijn, mag een telefoonhouder op de fiets en een smartphonehoesje om de smartphone natuurlijk niet ontbreken. Maar, welk telefoon hoesje bij jouw persoonlijke stijl? We zetten een aantal types voor je op een rij. Lees snel verder!

#1 Sportief onderweg – Flexibel, robuust en toch modern

Voor iedereen die sportief is, is het een goed idee om een ​​softcase als hoes te kiezen voor tijdens een work-out. Ze nestelen zich als het ware als een tweede hoes om de mobiele telefoon, zijn vochtafstotend en beschermen zo tegen zweet of beschadigingen tijdens de training. Ideaal! Ga je een stuk hardlopen? Kijk dan ook gelijk even naar een sportarmband. Je bevestigt de sportarmband rondom je bovenarm en hoeft geen seconde meer bezig te zijn om je telefoon te verliezen tijdens het hardlopen. Ga je buiten in het donker sporten? Overweeg dan een variant met ledverlichting.

#2 Hoesjes voor de party- & Instagramqueens

Hip, extravagant en toch stijlvol. Wie graag kleur bekend en van een opvallend dessin houdt, doet er goed aan om te kiezen voor een trendy telefoonhoesje in felle kleuren. Het telefoonhoesje belichaamt je eigen levensstijl. Een glinsterende glamourwereld is precies het statement dat je maakt met een opvallend hip telefoonhoesje Samsung S21 FE!

#3 Cases voor de creatievelingen

Wie niet met de massa wilt meegaan, kan maar beter kiezen voor een telefoonhoesje dat nog niemand heeft. Hoe je dit eenvoudig realiseert? Nou, door zelfs een hoesje te ontwerpen. Dit kan je tegenwoordig heel gemakkelijk online met een handige ontwerptool. In een handomdraai ontwerp je het telefoon hoesje van je dromen.