Column web
Image default
Telefonie

Vast naar mobiel zakelijk goed geregeld

Uw zakelijke telefonie goed geregeld!

Wilt u graag de zakelijke telefonie binnen uw organisatie goed geregeld hebben? Wilt u het snel en goed geregeld hebben? Dan zit u bij Vcare helemaal goed. Zowel voor vast op mobiel als een vaste VoiP telefoon aansluiting biedt Vcare uitstekende oplossingen voor zorg en MKB bedrijven in Nederland. Dankzij onze VoiP oplossingen bent u overal bereikbaar en beheert u alles via een handig online én veilig cloud telefonieplatform. Snel geregeld en direct klaar voor gebruik!

Een vast nummer op mobiel voor zorg en MKB

Elke ondernemer wil de flexibiliteit van mobiel bellen combineren met een vast nummer. De reden is logisch. Iedereen heeft een mobiel en het liefst daarom ook mobiel bereikbaar. Door corona is thuiswerken ook heel normaal geworden en dan is het juist prettig om te weten dat je via een vast nummer bereikbaar bent op je mobiel. Ook behoud je de controle over uw binnenkomende gesprekken en verliest u geen belangrijke afspraken. Vooral wanneer een snelle en direct reactie wordt verwacht is mobiele bereikbaarheid een must. Met een vast nummer op mobiel koppeling heeft de perfecte oplossing in handen!

Direct helder wat u moet doen

Hoe gemakkelijk het in de praktijk gaat, ervaart u zelf zodra u gebeld wordt. U ziet op uw scherm direct met welk nummer u wordt gebeld. Belt u uitgaand dan kunt u kiezen dat uw mobiele nummer of het vaste nummer getoond wordt. De keuze is aan u! Het voordeel van een eigen vaste nummer is dat u weer dat het om een zakelijke relatie gaat. Zo kunt u het gesprek ook direct zakelijk insteken en dat is natuurlijk netjes en professioneler. In het telefonie platform van Vcare connect kunt u precies zien wie heeft gebeld en vanuit welke nummer. Zo houdt u altijd overzicht in uw bel geschiedenis.

Wat is VoiP precies?

De basis van digitale telefonie is VoiP, wat staat voor Voice over Internet Protocol. Met een VoiP telefooncentrale zit u niet meer vast aan een fysieke telefooncentrale maar kunt u vanuit de cloud telefoniegesprekken voeren. Dit betekent heel veel voordelen waaronder:

  • Uitstekend en overal bereikbaar
  • Eenvoudig schaalbaar naar meer of minder nummers
  • Goedkoper bellen dan vaste telefonie
  • Koppeling mogelijk met eigen CRM

Voip bij Vcare

Kiest u voor VoiP bij Vcare, dan profiteert u van alle voordelen van vast bellen, maar met het gemak van mobiele breikbaarheid. En door onze samenwerking met alle grote telefonie providers (Vodafone-Ziggo, T-Mobile en KPN) kunnen wij een perfecte dekking garanderen in heel Nederland. Op basis van uw locatie en werkgebied kunnen onze medewerkers u adviseren welke provider de beste keuze is voor u.

Professioneel Voip toestel

Om gebruik te maken van VoiP in uw organisatie is een VoiP telefoontoestel nodig. Gelukkig kunnen wij bij Vcare deze voor u regelen tegen scherpe tarieven én natuurlijk installeren op locatie. De telefoontoestellen werken op basis van een ip-adres en geen telefoonnummer. Dus ieder toestel zal vakkundig aangesloten worden via een internetkabel op het internet. Wij bieden diverse VoiP telefonietoestellen. Heeft u specifieke voorkeuren of wensen? Geef het ons door en wij zullen de juiste toestellen plaatsen.

VoIP zakelijke voordelen

VoiP bellen biedt nog veel meer voordelen. Een belangrijk voordeel is dat u klantgegevens kunt koppelen aan uw CRM zodat u bij elk binnenkomend gesprek direct alle relevante gegevens van uw klanten in beeld heeft. Naast de aanschaf van de VoiP telefonietoestellen is er verder geen dure inventaris nodig en ook dat scheelt in de kosten.

Wilt u VoIP telefonie integreren in uw bedrijf? Wij helpen u graag met de installatie en het instellen van de juiste belbundel. Voor persoonlijk advies kunt u direct bellen met een Vcare adviseur via 088-4800900.

https://www.vcareconnect.nl/