Column web
Image default
Dienstverlening

Kledingkast in je verhuisdoos

Kledingkast in je verhuisdoos

Wanneer je kledingkast vol is moet je ruimte besparen. Hiervoor zijn veel manieren en tips. Het blijft desondanks een vervelende klus die je al weken aan het uitstellen bent. Voor we beginnen attenderen we je er graag op dat het gebruik van verhuisdozen tijdens deze klus enorm aan te raden is. Ben jij opzoek naar de geschikte doos, zoek dan niet langer en klik hier.

“Maar hoe doe ik dat?”, hoor ik je vragen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Om het gemakkelijker te maken, staan hieronder enkele tips die je in kunt zetten bij het opruimen van kleding die je in het volgende seizoen niet gaat gebruiken. Kleding in een opbergruimte bewaren is namelijk een geweldige manier om ruimte in je kast te besparen. Je kunt profiteren van de extra ruimte door seizoenskleding op te bergen, kleding die u slechts af en toe draagt, of kleding die niet meer in het seizoen is of niet meer past.

Tips om opbergruimte voor kleding te creëren:

– Bewaar kleding in een opslagruimte die goed geventileerd is en niet te warm of vochtig is.

– Was en droog ze grondig voordat u ze opbergt.

– Bewaar geen kleding die u niet meer draagt.

Veel mensen slaan hun kleding op in vacuümzakken, maar voor langdurige opslag is het geen goed idee om dit te doen. Vacuümzakken zijn niet bedoeld voor langdurige opslag en kunnen de kleding binnenin beschadigen. Ze hoeven alleen als tijdelijke opslagruimte te worden gebruikt. Gebruik in plaats daarvan plastic opberg boxen. Je hoeft voor het inpakken niet te strijken maar pak je kleding wel goed in. Doe bijvoorbeeld zwaardere items onderin en lichte kleding boven. Het oprollen van kleding kan ook een goede tip zijn om meer kwijt te kunnen. Voorkom wel dat je opbergdoos overbelast raakt. Als je de kleding netjes wilt houden zorg er dan voor dat je een kledingdoos koopt zodat je kleding op kan hangen in je doos.

 

https://verhuisdozen.store