Column web
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen naar een klushuis

Verhuizen naar een klushuis

Ga jij binnenkort verhuizen, laat jezelf dan niet zoeken naar geld om last-minute of onvoorziene uitgaven te dekken, zoals de fooi voor je verhuizers of extra noppenfolie. Plan vroegtijdig vooruit door het geld nu opzij te zetten en maak potjes. Dit moment leent zich ook perfect om eindelijk eens te beginnen met een aantal kostenbesparende gewoonten. In deze blog krijg je ideeën voor nu en later wanneer je op uw nieuwe plek bent. Eerst wijzen wij je graag op het gemak en de kostenbesparing van een professioneel verhuisbedrijf. Zoek bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Hoofddorp om je te helpen.

Inventariseer spullen

Als je een jaar of langer op één plek bent geweest, heb je waarschijnlijk wat ongewenste dingen verzameld. Verlicht je lasten door je spullen kamer voor kamer te controleren en te beslissen wat je meeneemt of weg gooit. Zorg ervoor dat je door kasten en andere opslagruimten gaat, zoals onder bedden in de logeerkamer. Onthoud dat sommige dingen opnieuw kunnen worden gebruikt voor klusjes, zoals oude spijkerbroeken, sokken en cadeaubonnen. Als je klaar bent met je inventaris, is het tijd om te gaan snijden. Pak de spullen die je wilt en niet direct nodig hebt (denk aan kerstversiering en fotoalbums) in en berg ze na de verhuizing meteen op. Houd een lucratieve werfverkoop om wat ruimte vrij te maken en houd uw zakken vol met geld dat kan worden gebruikt voor verhuiskosten.

Wat gaat wel en niet mee?

Het is tijd om goed naar het voedsel in je koelkast te kijken en jezelf af te vragen of je het gaat gebruiken om te verhuizen. Het meenemen van grote hoeveelheden diepvriesproducten kan je verhuiskosten onnodig verhogen. Leer hoe je grote zakken bevroren kip gebruikt of begin ze aan maaltijden toe te wijzen voordat je verhuist. Het is geen slecht idee om dit te doen met ander voedsel dat tijdens het transport zou kunnen morsen, zoals rijst of ontbijtgranen. Wanneer je geen gebruik meer maakt van restjes huishoudelijke schoonmaakmiddelen, doneer ze dan aan een dierenasiel – het is beter dan ze in te pakken en er later achter te komen dat een lekkende bleekfles je handdoeken heeft beschadigd. Na de verhuizing kan het perfecte moment zijn om gezondere reinigingsoplossingen te gaan gebruiken. Sorteer alle items die je als “waarschijnlijk” hebt gemarkeerd in je inventaris en beslis of ze met je meereizen als je verhuist.

https://oomenverhuizers.nl/