Column web
Image default
Vervoer en transport

Tips om jouw aanhanger mooi in te delen

Je hebt een mooie aanhanger gekocht en wil deze graag zo goed mogelijk gebruiken. Hoe ga je deze dan inrichten? Wat mag er echt niet ontbreken en wat kan je beter weg laten? Wij zullen je vertellen hoe je dit moet doen.

Wat zijn jouw persoonlijke wensen?

Allereerst moet je jezelf de vraag stellen, wat is het belangrijkste dat in mijn aanhanger moet? Als jij de aanhanger hebt gekocht puur om spullen mee te vervoeren die erg kunnen variëren in grootte dan is het handig om zoveel mogelijk open ruimte te houden en je vooral te focussen op plekken waar je de spullen vast kan zetten. Ben jij iemand die de aanhanger gebruikt om iets specifieks te vervoeren, zoals een motor bijvoorbeeld dan is het handig om deze hier op in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een specifieke plek waar de motor goed vaststaat. Sommige mensen hebben een wat grotere aanhanger en hebben hier een specifieke ruimte voor een bed of een tafel om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Jouw aanhanger moet een persoonlijke ruimte zijn waar jij je goed bij voelt!

Dit mag niet ontbreken in jouw aanhanger

Er zijn spullen die gewoonweg niet mogen ontbreken in elke aanhanger, spullen die altijd nodig zijn en waarvan je pas door hebt dat je ze mist als ze er niet zijn! Een goed voorbeeld hiervan is een disselkist. Dit is een kist waarin je alle benodigde gereedschappen voor je aanhanger hebt zitten. Een disselkist zorgt ervoor dat jij zonder zorgen de weg op kan en dat je bij pech altijd eerst zelf kan kijken naar wat je kan doen. Bovendien is een disselkist speciaal ontworpen voor een aanhanger en wordt deze gemakkelijk in de aanhanger geplaatst. Een goede disselkist is waterdicht, met genoeg ruime voor alle belangrijke gereedschappen en toch compact.

Ook is het belangrijk om genoeg ruimte te houden aan de zijkanten of de bovenkant waar je sjorbanden aan vast kan zetten. Deze komen altijd van pas, of je nou veel spullen vervoerd of af en toe een paar spullen vervoerd. Voor de veiligheid van jezelf, van anderen maar ook die van jouw aanhanger is het belangrijk om alles goed vast te zetten en hiervoor zijn sjorbanden onmisbaar.

disselkist

Is er eigenlijk een goed en fout?

Nee. Wanneer er ruimte is voor jouw persoonlijke spullen en alles goed en veilig vast kan zitten dan is de rest een pure vorm van smaak. Als jij het er mooi uit vindt zien dan is dat het enige wat telt. Richt hem verder in zoals jij dat wil, het is inmiddels een plek waar jouw persoonlijke spullen veilig worden opgeborgen.