Column web
Image default
Vervoer en transport

Lees hier alle voordelen van een verhuislift

Verhuizen kan een enorme klus zijn. Vaak komt er heel wat gesjoemel en gesjouw bij kijken. Helemaal veel tilwerk als u ook nog is gaat verhuizen naar een bepaalde hogere etage zoals een kamer, studentenflat of appartement. Een lift is handig maar blokkeert ook alles wat met de lift naar beneden wil gaan. Daarom hebben wij een speciale verhuislift te huur die alle spullen veilig naar boven tilt door middel van een plateau. Deze kan van buitenaf een zwaar object in een handomdraai naar boven liften.

Voordelen van een verhuislift

U hoeft uw rug niet meer te vertillen. Onze verhuislift regelt alles voor u. De verhuislift hoeft alleen maar veilig te worden bediend. De verhuisjongens kunnen de lift op een veilige plek voor het pand plaatsen. Een plek waar geen mensen staan en waar ook geen andere objecten zoals auto’s staan geparkeerd op een vlakke ondergrond. Een koelkast of zware bank kan op het plateau door middel van bediening makkelijk omhoog worden getild. Een verhuislift kan ook een hoogte van 27 meter bereiken, dit is tot 9 etages hoog. Zo kan het te verhuizen object op een veilige manier direct via een raam of deur in de woning worden getild. Objecten komen heel aan en beschadigen niet zoals bij tillen soms wel het geval is. Zowel uw rug als het object blijven beiden ongedeerd. Verder bespaart u tijd en geld. Ook hebt u direct uw professionele verhuizers bij de hand. Ze zijn ook in weekenden en voor spoedklussen te huur.

Diverse formaten en grote objecten

Onze verhuisliften zijn in diverse formaten te huur. Van klein tot groot. Installatie en bediening kan helemaal worden verzorgd als u hier zelf geen verstand van heeft. Een verhuislift wordt ook gebruikt voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak of voor onder andere dakwerkzaamheden. Verder is de verhuislift optimaal geschikt om een kast heel naar boven te tillen, een bank, een tafel, een koelkast, bedden, kluizen en piano’s. Elke verhuislift heeft een maximaal draaggewicht. Er wordt dan gekeken hoeveel objecten er tegelijkertijd op het plateau kunnen staan.

Voorwaarden voor een verhuislift

Een verhuislift moet maximaal 10 meter ver vanaf het pand staan. Anders kunnen de objecten niet bij de woning komen. De ondergrond mag niet instabiel zijn. Meet altijd de maten van de objecten goed op in de lengte x breedte en hoogte om de juiste verhuislift te kunnen huren die ook al uw spullen naar boven kan tillen. Check ook of ze niet te groot zijn voor het raam en of ze er doorheen kunnen. Het maximale hefvermogen van een verhuislift bedraagt ongeveer 400 kg. De verhuisliften zijn voorzien van goede scherpe tarieven. U kunt nu direct een verhuislift regelen voor uw verhuizing.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/

Gerelateerde artikelen

Maximale massa van een aanhangwagen

Voor het eerst op pad met een aanhanger

Verhuizen naar een klushuis